Uzak liseye gidilir mi?

ege.1245

Centipat
LGS puanım 420 yüdeliğim 9,03 istediğim lise nakipoğlu Anadolu lisesine girme ihtimalim %50 OBP ile gitmeyi düşünüyordum ancak Küçükçekmece'de sabahattin zaim Anadolu lisesi var. Büyük ihtimalle gidebilirim ancak konumu esenyurda uzak. Yani iki otobüsle gidiliyor uzaklığı 1 saat yaklaşık gitemeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
LGS puanım 420 yüdeliğim 9,03 istediğim lise nakipoğlu Anadolu lisesine girme ihtimalim %50 OBP ile gitmeyi düşünüyordum ancak Küçükçekmece'de sabahattin zaim Anadolu lisesi var. Büyük ihtimalle gidebilirim ancak konumu esenyurda uzak. Yani iki otobüsle gidiliyor uzaklığı 1 saat yaklaşık gitemeye değer mi?

Hocam bence değmez ama eğer çok istiyosanız Yurt'ta kalabilirsiniz eğer istemiyorsanız çok erken uyanmanız lazım bence değmez hocam.

Her gün 1 saat otobüste kendini yormaktansa yakın bir okul seç.

@ege.1245 Başakşehir tarafından Avcılar'a gidiyorum. Abi bu çile çekilmez. Hele servis de yoksa, uzak okula gitmeyin gitmeyin gitmeyin.

En iyi okul yakın okuldur. Halkalı aşırı ters kalıyor Esenyurta. Umarım Nakipoğlunu tutturursunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı