Uzak masaüstü programı önerisi

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
PC'den PC'ye çalışıyor mu bilmiyorum ama şuan mobilden bağlanarak Chrome Remote Desktop kullanıyorum. PC'nin çalıştırılması yetiyor. Video vs. açtığımda kasma donma yapmayacak daha iyi bir program var mı? Bir de bağlantı onaylama olmaması gerekiyor.

Teamwiever.

Alternatif olarak da Anydesk üzerinden bağlantı onaylamayı kapatabiliyorsunuz.

Bir de Windows'a ait Uzak Masaüstü Bağlantısı var. Bunda da port aracılığı ile bağlantı gerçekleştiriyorsunuz.

Hocam çok pardon konuyla ilgili bir soru soracaktım sadece tarayıcıyı mı kontrol edebiliyorsunuz yoksa direk bilgisayarı mı?
Bilgisayarı kontrol edebiliyorum hocam. Hatta şifre ekranında direkt bağlanabiliyorum, masaüstünün açılmasına gerek kalmıyor.

Hocam çok pardon konuyla ilgili bir soru soracaktım sadece tarayıcıyı mı kontrol edebiliyorsunuz yoksa direk bilgisayarı mı?
Peki hocam Chrome Remote Desktop PC'den PC'ye çalışıyor mu? Deneme şansım olmadı, yanlış anlamayın.

Bilgisayarı kontrol edebiliyorum hocam. Hatta şifre ekranında direkt bağlanabiliyorum, masaüstünün açılmasına gerek kalmıyor.

Peki hocam Chrome Remote Desktop PC'den PC'ye çalışıyor mu? Deneme şansım olmadı, yanlış anlamayın.
Hocan ben de o programı hiç kullanmadım 😀 Piyasadaki en iyi tam zamanlı hem telefon hem bilgisayar üzerinden bağlantı atabilen uygulamalar Anydesk ve Teamwiever'dir.

Hocan ben de o programı hiç kullanmadım 😀 Piyasadaki en iyi tam zamanlı hem telefon hem bilgisayar üzerinden bağlantı atabilen uygulamalar Anydesk ve Teamwiever'dir.
Gece biraz araştırdıktan sonra forumda Parsec önerenleri gördüm. Şu an Parsec kullanarak yazıyorum hocam. Gayet güzel çalışıyor, hatta bir ara gidip ETS bile oynadım.

Gece biraz araştırdıktan sonra forumda Parsec önerenleri gördüm. Şu an Parsec kullanarak yazıyorum hocam. Gayet güzel çalışıyor, hatta bir ara gidip ETS bile oynadım.
Parsec güzelde çoklu kullanım amacına uygun değil. Aynı ağ üzerinden bilgisayarlarıma eş zamanlı erişmek istiyorum. Bunun için en uygun Google Remote. Bilgisayardan bilgisayara erişiyor. Çoklu monitör desteği verse Parsec üzerine hiç bir uygulama çıkamaz. Ayrıca Anydesk ve teamviewer kesinlikle performans odaklı değiller çok yavaş işliyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı