Uzak mesafe ilişkim bitti, bu dönem sağlıklı şekilde nasıl atlatılır?

Tabii ki tutmaz zaman zaman tutmadığı fark ediliyor zaten sanal çok farklı bir şey çünkü gerçek hayattan.
Dediğiniz gibi bende oldu diye herkeste olamaz ki realde olsa da herkeste de real olmuyor ve evet eğlenmek değil de evlenmek için zaten bu kadar çabam bu yüzden benim ve dediğiniz gibi realde yapabilecek biriyse ve istiyorsa kesinlikle realden yapılmalı en başından boşa enerjiyi oraya harcamak kesinlikle yaşanabilecek en kötü şeylerden birisi.

Bence biriyle evlenebilmek için olağanüstü bir çabaya gerek yok. Yine de sen bilirsin. Ben bu fikrimin arkasındayım her zaman.

Bence biriyle evlenebilmek için olağanüstü bir çabaya gerek yok. Yine de sen bilirsin. Ben bu fikrimin arkasındayım her zaman.
Çabam normal zaten kendimden ödün verdiğim durumlar yok. Çaba olaraksa zaten ona vakit ayırmak gibi kolay şeyleri kastettim zaten zaman açısından sorunsuzum arkadaşlarımla zaman geçirmeyi sevmiyorum.

Arkadaşlar ikinize de yorumlarınız için teşekkürler. Bu sabah sahurdan sonra yine rüyamda gördüm onu. Hani ayrılık sonrası süreç nasıl olur biliyorum ama bu tarz akıl çelen bilinçaltı oyunlarına karşı nasıl dik durabilirim?

Kıza yazma yeter. Kesinlikle yazma. Gerisi için sadece zaman.

Kesinlike yazma üste dediği gibi. Zamanla geçip bitecek bunlar çok doğal süreçler. Aklına gelir fakat zamanla aklından da silinecek çünkü çok uzun bir süre sürmemiş sana öyle bile gelmiş olsa.

Kıza yazma yeter. Kesinlikle yazma. Gerisi için sadece zaman.

Kesinlike yazma üste dediği gibi. Zamanla geçip bitecek bunlar çok doğal süreçler. Aklına gelir fakat zamanla aklından da silinecek çünkü çok uzun bir süre sürmemiş sana öyle bile gelmiş olsa.

Hocam istesem de yazamam zaten her yerden engellemiş beni. Arkadaşıyla konuştum bir yarım saat önce falan. Sonra Instagram'ı sildim arkadaşıyla da iletişimi tamamen koparmak için. Artık kendimle tamamen başbaşayım.

Son düzenleme:
Hocam anlatmaya çalışmayın @bbiwy isimli arkadaş kızları sadece cinsellikten ibaret gören birisi bu yüzden sanaldan insanların birbirine bir şey hissedebileceğini anlayamıyor. ona göre seks yoksa o zaman sevgili olmanın hiçbir anlamı yok diğer yazılarını da okuduğum için rahatlıkla söyleyebilirim.

Evet hocam ben de zaten o yüzden öyle yorum yapmıştım, sadece bu konuda yorum atıyor ve genelde hep o tarz yazılarını görünce ben de anlam veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…