Uzak mesafe ilişkim bitti, bu dönem sağlıklı şekilde nasıl atlatılır?

Hocam anlatmaya çalışmayın @bbiwy isimli arkadaş kızları sadece cinsellikten ibaret gören birisi bu yüzden sanaldan insanların birbirine bir şey hissedebileceğini anlayamıyor. Ona göre seks yoksa o zaman sevgili olmanın hiçbir anlamı yok diğer yazılarını da okuduğum için rahatlıkla söyleyebilirim.

Evet hocam ben de zaten o yüzden öyle yorum yapmıştım, sadece bu konuda yorum atıyor ve genelde hep o tarz yazılarını görünce ben de anlam veremedim.

Kızları avlanacak av olarak gören birinden daha fazlasını beklemek saçma olur hocam.

Kızları sadece cinsellikten ibaret gördüğümü yazdığım mesajlardan çıkarman çok ilginç, ben sadece forumda konu açanlara tavsiyeler veriyorum.

Sanal ilişkide nasıl bağlanıyorsunuz onu anlamıyorum. O kadar mı boşluktasınız arkadaşlar.

Çok doğru konuştun.

Ayrıca @cirkinordekyavrusu adlı arkadaşın bana böyle ithamlar yapmasına rağmen, muhtemelen uzun ilişki tecrübesinin olmadığına kalıbımı basarım.

Son düzenleme:
Sanal ilişkide nasıl bağlanıyorsunuz onu anlamıyorum. O kadar mı boşluktasınız arkadaşlar.

Sanırım öyleydim. İnsan çevresinde aradığını uzakta bulunca ona bile razı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı