Uzak mesafe ilişkisi olur mu?

Lugatiturki1

Decapat
2-3 haftadır bir kızdan hoşlanıyorum, o da benden hoşlanıyor. Bunu arkadaşından öğrenmiştim. Arkadaşının ısrarı ve gazıyla kıza yazdım. Dün konuştuk, bugün de kız bana kendi yazdı.

Ben ilçedeki bir kasabada oturuyorum, kız ise ilçe merkezinde, lisesine çok yakın bir yerde. Kıza, amcamın evini bizim evmiş gibi söyledim ama aslında ilçe merkezine otobüsle yaklaşık 25 dakika mesafede oturuyorum.

Uzak mesafe ilişki olur mu, bilemiyorum. Ayrıca taşınma meselesi var. Annem istiyor ama babamla ayrı oldukları için henüz babama açmadı konuyu. Ne yapabilirim, fikrinizi alabilir miyim?

Hocam çok genel şekilde olur veya olmaz diyemiyorum. Çünkü nasıl insanlar var km lerce uzakta olsa da yanıbaşınızdakinden daha yakın hissettiriyor. Ben fiziksel olarak yakın gönül ve kafa olarak uzak olacağına tersini tercih ederim. Tabii ki yakın olmak sevdiğini görmek hissetmek daha mantıklı ve herkes ister ama dediğim gibi durumlar olursa ve uzak mesafe yapabileceğinden eminsen karşındaki kişinin gerek ilgi alaka gerek güven sadakat olarak uzaktan da yapılır.

Birçok parametre var bence ama en azından ayda bir ya iki kere yüz yüze görüşebiliyor ve belli bir süre sonra yüz yüzeye geçmeyi vaat ediyor olman gerekiyor. Mesela 1 yıl sonra tamamen beraber olabiliriz vs. gibi.
Bunlar olmazsa iş baya çıkmaza giriyor ve tozpembe olmaya başlıyor çünkü.
Herkes bu fikrime katılmayabilir ama bir ilişkide yüz yüze olmak şart bence. Uzak mesafe ilişkisi doğamızla uyumlu değil diye düşünüyorum.
Ortada henüz bir şey yok. Dediklerimi düşün ve sana uygun gelirse devam et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı