Uzak şubeden hesap açmak yerine farklı şubeden hesap açılırsa maaş alınır mı?

charonistaken

Kilopat
İş sebebiyle maaş kartı açmam gerekiyor (TEB) fakat hesabı açmamı istedikleri şube evime çok uzak. Evime yakın bir şubeden oradaki şubede olacak şekilde hesap açılabiliyor mu?

Garanti BBVA'ya hesap açmak üzere, istediğin şeyi sorduğumda mümkün olmadığını söylediler. TEB'de durum nasıldır bilmiyorum ama muhtemelen aynı şey geçerlidir. Varsa, uygulamadan müşteri olma yoluyla (adrese dayalı şubeyi zorunlu tutmamışlarsa) şubeni seçebilirsin.

Üşendiğimden ve yorgun olduğumdan, istenilen şubeye gitmemiştim. Uygulamadan kolayca hallettim. İnce ayarlar çekmenize de olanak sağlıyor (mesajlar seçenekleri, kampanya bilgilendirmeleri, hesap özellikleri vesaire). Kampanya ile alakalı ne varsa kapatmıştım. :D Kaldı ki -VakıfBank hesabımı şubeden açmıştım- yüz yüze banka hesabı açmak biraz uğraştırıcı. Sıra bekle, onlarca kağıt imzala vesaire vesaire...

Uygulamadan üye ol. Seçenek varsa seçersin, banka kartın da evine gelir. Seçenek yoksa mecbur şubeye gidersin.
Mesela VakıfBank uygulamasında şubemi kolayca değiştirebiliyordum (ve yeni bir vadesiz hesap açmam gerekmiyordu). Bankaya göre değişiyor.

Garanti BBVA'ya hesap açmak üzere, istediğin şeyi sorduğumda mümkün olmadığını söylediler. TEB'de durum nasıldır bilmiyorum ama muhtemelen aynı şey geçerlidir. Varsa, uygulamadan müşteri olma yoluyla (adrese dayalı şubeyi zorunlu tutmamışlarsa) şubeni seçebilirsin.

Üşendiğimden ve yorgun olduğumdan, istenilen şubeye gitmemiştim. Uygulamadan kolayca hallettim. İnce ayarlar çekmenize de olanak sağlıyor (mesajlar seçenekleri, kampanya bilgilendirmeleri, hesap özellikleri vesaire). Kaldı ki -VakıfBank hesabımı şubeden açmıştım- yüz yüze banka hesabı açmak biraz uğraştırıcı. Sıra bekle, onlarca kağıt imzala vesaire vesaire...

Uygulamadan üye ol. Seçenek varsa seçersin, banka kartın da evine gelir. Seçenek yoksa mecbur şubeye gidersin.
Mesela VakıfBank uygulamasında şubemi kolayca değiştirebiliyordum (ve yeni bir vadesiz hesap açmam gerekmiyordu). Bankaya göre değişiyor.

Peki belge verme işini nasıl hallediyoruz internetten hesap açıcaksam hangi belgeleri indirip çıkartıp İş yerine vermem gerekiyor biliyor musunuz?

Ben hesap açarken belge falan istemediler. Bankaya göre değişmiyorsa; kimliğin yanında olacak, cihazının NFC özelliği olacak... Bunlar yeterli. Bilgilerini girip, kimliğini okutup görüntülü görüşme yapıyorsun. Hesabın açılıyor. Belgeleri dijital olarak imzalamış oluyorsun. Elektronik imza servisi olmadan nasıl işliyor orasını bilmiyorum.

İş sebebiyle maaş kartı açmam gerekiyor (TEB) fakat hesabı açmamı istedikleri şube evime çok uzak. Evime yakın bir şubeden oradaki şubede olacak şekilde hesap açılabiliyor mu?
Hayır olacağını sanmıyorum çünkü kurumun anlaşması o şekildedir. Ama daha sonra ikinci hesabınızı size yakın olan şubeden açarsanız oradan da işlem yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı