charonistaken
Kilopat
İş sebebiyle maaş kartı açmam gerekiyor (TEB) fakat hesabı açmamı istedikleri şube evime çok uzak. Evime yakın bir şubeden oradaki şubede olacak şekilde hesap açılabiliyor mu?
Garanti BBVA'ya hesap açmak üzere, istediğin şeyi sorduğumda mümkün olmadığını söylediler. TEB'de durum nasıldır bilmiyorum ama muhtemelen aynı şey geçerlidir. Varsa, uygulamadan müşteri olma yoluyla (adrese dayalı şubeyi zorunlu tutmamışlarsa) şubeni seçebilirsin.
Üşendiğimden ve yorgun olduğumdan, istenilen şubeye gitmemiştim. Uygulamadan kolayca hallettim. İnce ayarlar çekmenize de olanak sağlıyor (mesajlar seçenekleri, kampanya bilgilendirmeleri, hesap özellikleri vesaire). Kaldı ki -VakıfBank hesabımı şubeden açmıştım- yüz yüze banka hesabı açmak biraz uğraştırıcı. Sıra bekle, onlarca kağıt imzala vesaire vesaire...
Uygulamadan üye ol. Seçenek varsa seçersin, banka kartın da evine gelir. Seçenek yoksa mecbur şubeye gidersin.
Mesela VakıfBank uygulamasında şubemi kolayca değiştirebiliyordum (ve yeni bir vadesiz hesap açmam gerekmiyordu). Bankaya göre değişiyor.
Hayır olacağını sanmıyorum çünkü kurumun anlaşması o şekildedir. Ama daha sonra ikinci hesabınızı size yakın olan şubeden açarsanız oradan da işlem yapabilirsiniz.İş sebebiyle maaş kartı açmam gerekiyor (TEB) fakat hesabı açmamı istedikleri şube evime çok uzak. Evime yakın bir şubeden oradaki şubede olacak şekilde hesap açılabiliyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.