Uzaktaki Wi-Fi'a tek taraflı ne ile bağlanabilir?

pokebuha

Centipat
Daha fazla  
Uzaktaki Wi-Fi'ya benim laptop bağlanmak için menzil yetmiyor. Bağlanıyorum ama çok kopma oluyor sonra tekrar bağlanıyor vs. bunu nasıl çözebilirim acaba modem bana ait değil. Dışarılara herhangi bir cihaz koyamam ertesi gün kaybolur. Ne yapacak isem kendi odamda yapacağım. Ne önerirsiniz? Yöntem nedir marka model varsa nedir? Şimdiden teşekkürler.

Uzaktaki
Hocam router alabilirsiniz. Kablosuz bir şekilde bağlanıp ister laptopa kablolu ister kablosuz bağlanıp kullanabilirsiniz;
Uzaktaki wifi ağına benim laptop dan daha iyi bağlanacak. Sonra ben buna bağlanacağım. Modem den felan ekstra ayar gerektirmiyor değil mi. Wps tuşuna basma gibi eylemler gerektirmiyor değil mi.

Uzaktaki.

Uzaktaki Wi-Fi ağına benim laptopdan daha iyi bağlanacak. Sonra ben buna bağlanacağım. Modemden falan ekstra ayar gerektirmiyor değil mi? WPS tuşuna basma gibi eylemler gerektirmiyor değil mi?

Hocam mesafeye göre modemden daha iyi bağlanır. Başka ürünlerede bakabilirsiniz. Sadece Wi-Fi şifresini bilmemiz yeterli bağlanmak için.

Sizin attığınız mı? O konuda dediğim gibi bir şey diyemem. Ne kadar sinyal gücü var bilmiyorum.
Yok senin kullandığın. Laptobun çekmediği yerde çekermi. Laptop çok az çekiyor sürekli kopuyor buda aynısını yaparmı aynı noktada.

Bir keresinde Bu ürünü kullanmış idim evde memnun kalmamıştım. Laptobun çekmediği yerde bu da çekmiyor idi. Sizinki çekermi acaba

TP-LINK ARCHER A5 AC1200-Dualband-WLAN Router​

bu ürünü aldım denedim fakat olmadı. 3 seçenek sunuyor. dağıtıcı olarak kullanıyorum. bağlayacağım wifi şifresini giriyorum dağıtıcı olarak isim ve şifre giriyorum ama bağlanıyor internet yok diyiyor ben mi birşeyleri kaçırıyorum. internetten araştırdım harfiyen doğru yaptığıma inanıyorum.,

not çok anteni var çok çeker diye bunu aldım

Son düzenleme:
Bu ürünü aldım denedim fakat olmadı. 3 seçenek sunuyor. Dağıtıcı olarak kullanıyorum. Bağlayacağım Wi-Fi şifresini giriyorum dağıtıcı olarak isim ve şifre giriyorum ama bağlanıyor internet yok diyor ben mi bir şeyleri kaçırıyorum. İnternetten araştırdım harfiyen doğru yaptığıma inanıyorum.

Not çok anteni var çok çeker diye bunu aldım.

Hocam kablosuz dağıtıcı olarak kullanmanız gerekiyor. Bağlanacağınız ağı arayüzden seçip şifresini girip routeri bağlamanız yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı