J jLordj Centipat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #1 Sizce Zoom mu uzaktan eğitim için kullanılmalı yoksa Discord mu?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 28 Şubat 2021 #2 İkisi de değil, Microsoft Teams. Bizim okul kullanmasa da arayüzü daha kullanışlı ve daha güzel geliyor bana.
İkisi de değil, Microsoft Teams. Bizim okul kullanmasa da arayüzü daha kullanışlı ve daha güzel geliyor bana.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #3 jLordj dedi: Sizce Zoom mu uzaktan eğitim için kullanılmalı yoksa Discord mu? Genişletmek için tıkla... Teams veya Skype. Sürprizbozan: konu dışı [/Skype dememin sebebi skype'i sevmem ve dosya ile ekran paylaşımıdır]
jLordj dedi: Sizce Zoom mu uzaktan eğitim için kullanılmalı yoksa Discord mu? Genişletmek için tıkla... Teams veya Skype. Sürprizbozan: konu dışı [/Skype dememin sebebi skype'i sevmem ve dosya ile ekran paylaşımıdır]
4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 28 Şubat 2021 #4 İkisinden birini seçmek gerekirse Discord. Biz Microsoft Teams kullanıyoruz.
Fahrenheitt Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #6 Bence Zoom idare ediyor, Discord da Nitro olmadan yayın açınca 480p 30FPS oluyor. Hiç kullanışlı değil.
Bence Zoom idare ediyor, Discord da Nitro olmadan yayın açınca 480p 30FPS oluyor. Hiç kullanışlı değil.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #7 Fahrenheitt dedi: Bence Zoom idare ediyor, Discord da Nitro olmadan yayın açınca 480p 30FPS oluyor. Hiç kullanışlı değil. Genişletmek için tıkla... Nitro olmadan 720P 30FPS yayın yapıyorsunuz. Konuya gelirsek Zoom veya Discord seçmek zorundaysak, Discord'u seçerdim.
Fahrenheitt dedi: Bence Zoom idare ediyor, Discord da Nitro olmadan yayın açınca 480p 30FPS oluyor. Hiç kullanışlı değil. Genişletmek için tıkla... Nitro olmadan 720P 30FPS yayın yapıyorsunuz. Konuya gelirsek Zoom veya Discord seçmek zorundaysak, Discord'u seçerdim.
Fahrenheitt Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 402 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #8 MR-2 dedi: Nitro olmadan 720P 30FPS yayın yapıyorsunuz. Konuya gelirsek Zoom veya Discord seçmek zorundaysak, Discord'u seçerdim. Genişletmek için tıkla... Ben 480p sanıyordum. Ancak Discord dikkat dağıtıcı olabilir çünkü arkadaşın mesaj atar falan.
MR-2 dedi: Nitro olmadan 720P 30FPS yayın yapıyorsunuz. Konuya gelirsek Zoom veya Discord seçmek zorundaysak, Discord'u seçerdim. Genişletmek için tıkla... Ben 480p sanıyordum. Ancak Discord dikkat dağıtıcı olabilir çünkü arkadaşın mesaj atar falan.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #9 Fahrenheitt dedi: Ben 480p sanıyordum. Ancak Discord dikkat dağıtıcı olabilir çünkü arkadaşın mesaj atar falan. Genişletmek için tıkla... Zoom'da da aynı özellik mevcut. Dikkat dağıtıcılık olarak pek bir farkı yok. Ama Microsoft Teams ikisinden de daha iyi.
Fahrenheitt dedi: Ben 480p sanıyordum. Ancak Discord dikkat dağıtıcı olabilir çünkü arkadaşın mesaj atar falan. Genişletmek için tıkla... Zoom'da da aynı özellik mevcut. Dikkat dağıtıcılık olarak pek bir farkı yok. Ama Microsoft Teams ikisinden de daha iyi.