Uzaktan eğitim problemleri

For East Troop

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
1.293
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Kayseri
Arkadaşlar merhaba, bu uzaktan eğitim sürecinde derslerden bir şey anlamıyorum. Tonguç gibi yerlerden konu tekratı yapıyorum, kitaplardan test çözüyorum fakat denemelerde sondan 3.oluyorum. Ailem baskı uyguluyor, test çözüyorum çalışmıyorsun diyorlar, ödevleri yetiştirmeye çalışıyorum çalışmıyorsun diyorlar. Bilgisayarımı alıyorlar, her şeyi bilgisayara bağlıyorlar benim tek istediğim günlük 2-3 saat bilgisayar oynamak. Ne yapabilirim artık sıkıldım bu durumdan.
 
Sınavdan düşük alıyor diye çocuğunun sevdiği şeyleri yasaklamak çok saçma bir şey bence, her çocuk başarılı olacak diye bir kural yok ki esnaflık veya ticaretlede uğraşabilirsin böyle şu an çok iyi yerlerde olan bir sürü insan var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı