Uzaktan eğitim uzadı mı?

Sınavlar olmayacak değil mi?

Şu anlık 1 Marta kadar olmayacak. Okul açılmadan sınav da yapamazlar herhalde. 1 Mart'tan sonra okulları açıp sınav yapabilirler fakat şu anlık yani en azından 1 Marta kadar sınav söz konusu değil.

Uzadı. En azından bir süre daha uzaktan eğitimle devam edeceğiz. 15 şubatta başlayacağız uzaktan eğitime 9 10 ve 11. sınıflar olarak. İlerisini bilemiyorum.
Hocam sınavlar Mart'a ertelenmiş deniliyor herhangi bir şey bulamadım ben bir haberiniz var mı ?

Maalesef. Kutudan bize hıyar çıktı .

Öğrenciler çalışanlara göre bence daha içli dışlı oluyorlar. Aşı sırasında öne alınmalılardı diyeceğim ama sanırım 18 altına hiç yapışmıyor.
18 altında olup kronik rahatsızlığı olanlara aşı yapılabilirdi. Böylece eğitim de aksamazdı.

Hocam sınavlar Mart'a ertelenmiş deniliyor herhangi bir şey bulamadım ben bir haberiniz var mı?

15 şubatta uzaktan eğitime başlamacak. 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,12. sınıflar olarak. 1 Mart'ta 12 ve 8. sınıflar açılacak. Sonrası belli değil. Ama 1 Marta kadar sınav olmayacağımız belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…