Uzaktan eğitim uzadı mı?

Uzadı. En azından bir süre daha uzaktan eğitimle devam edeceğiz. 15 şubatta başlayacağız uzaktan eğitime 9 10 ve 11. sınıflar olarak. İlerisini bilemiyorum.
Hocam sınavlar Mart'a ertelenmiş deniliyor herhangi bir şey bulamadım ben bir haberiniz var mı ?

Haddinden fazla uzadı.

Bugün bir hocamız "Bahar dönemi de uzaktan olacak, en azından şimdilik. Neyin ne olacağı belli olmaz, YÖK bir açıklama yapar, örgün şekilde devam ederiz" dedi. YÖK bir şey demezse çoğu üniversite de böyle yapacak gibi.

Öğrenciler çalışanlara göre bence daha içli dışlı oluyorlar. Aşı sırasında öne alınmalılardı diyeceğim ama sanırım 18 altına hiç yapışmıyor.
Maalesef. Kutudan bize hıyar çıktı :(.

Öğrenciler çalışanlara göre bence daha içli dışlı oluyorlar. Aşı sırasında öne alınmalılardı diyeceğim ama sanırım 18 altına hiç yapışmıyor.
18 altında olup kronik rahatsızlığı olanlara aşı yapılabilirdi. Böylece eğitim de aksamazdı.

Hocam sınavlar Mart'a ertelenmiş deniliyor herhangi bir şey bulamadım ben bir haberiniz var mı?

15 şubatta uzaktan eğitime başlamacak. 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,12. sınıflar olarak. 1 Mart'ta 12 ve 8. sınıflar açılacak. Sonrası belli değil. Ama 1 Marta kadar sınav olmayacağımız belli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı