Uzaktan eğitim ve askerlik

deamonicaz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben daha öncesinde 2 kere askerliğimi tecil ettirdim tecilim 01.01.2024'te bitiyor yaklaşık 5 ay var askere bir süre daha gitmemek için üniversite sınavına girdim ve şimdi 2 senelik uzaktan eğitim bölümlerinden birini seçeceğim. Benim sorum şu uzaktan eğitim de askerlik tecil ettiriliyor mu ettiriliyor ise bu tecili ben mi yapacağım yoksa okul otomatik yapacak mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
son durum ne oldu ?

Ustam ben de mezun oldum 2022 de otomatik tecil etmiş şu an e-Devlet'ten baktığım da 2024 Temmuz ayı gözüküyor ben bunu tecil ettirebilir miyim?

Aga üniversiteden mezun olduysan o hak 1 kere var diye biliyorum ama belki de mezun olduktan sonra tecil hakkı veriyordur bir askeriyeyi ara sor derim.

Aga üniversiteden mezun olduysan o hak 1 kere var diye biliyorum ama belki de mezun olduktan sonra tecil hakkı veriyordur bir askeriyeyi ara sor derim.

Dostum ben kendim gidip hiç uzatmadım e-Devlet'ten baktığımda 2024 Temmuz ayı yazdığını gördüm. Şimdi gitsem askerlik şubeye tekrar uzatabiliyor muyum onu merak ediyorum.

Dostum ben kendim gidip hiç uzatmadım e-Devlet'ten baktığımda 2024 Temmuz ayı yazdığını gördüm. Şimdi gitsem askerlik şubeye tekrar uzatabiliyor muyum onu merak ediyorum.
dostum son durum nedir erteletebildin mi tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…