Uzaktan masaüstüne bağlanırken sadece belirli programlara erişimi açmak mümkün mü?

DewilBlaze

Decapat
Daha fazla  
Cümleten iyi günler. Başlıktaki gibi bir uzaktan başka bilgisayara baglanma uygulaması arıyorum.
Desk TeamViewer gibi ama karşıdaki kişi benim PC'ye baglandıgında belli pencerelere izin vermek istiyorum.
Atıyorum o an ekranda açık olan Google Chrome uygulamasına izin vereceğim ve benim PC'mdeki başka hiçbir şeye erişimi olmayacak.
Çünkü şifreler programlar özel fotolar oldugu için güvenlik açısından.
Şimdiden teşekkürler.

Erişilebilecek alanların seçilebilmesi pek olası değil. Belki erişilemeyecek alanların seçilebilmesi mümkün olabilir.

Teamviewer, Anydesk vs gibi uzaktan erişim programlarında yapılan tüm işlemleri ekranda görüyorsunuz ve dilediğiniz anda müdahale edebilirsiniz. Bu uygulamalar pek çok şirket tarafından uzaktan destek vermek amacı ile kullanılıyor ve güvenilir programlar.

Bazi TeamViewer sürümlerinde bu ayar var ama hala duruyor mu bilmiyorum ayarları kurcalayin siz. TeamViewer, genellikle farklı erişim seviyeleri sunar o yüzden bu istediğiniz şey VirtualBox gibi sanal makine yazılımlarında da mümkün olabilir. TeamViewer'da sadece Görüntüle veya tam kontrol gibi seçenekler bulunur. "Sadece Görüntüle" seçeneği, karşı tarafın sadece ekranınızı görmesini sağlar, ancak herhangi bir işlem yapmasına izin vermez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı