Uzaktan modeme nasıl bağlanılır?

unaltechno

Femtopat
Katılım
25 Ekim 2020
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu konu kafamı allak bullak etti. Port açma ve openvpn arasında gidip geliyorum. Yapmak istediğim şu;

Başka şehirde veya ülkeden bir tanıdığımın modemine nasıl bağlanabilirim? Yani bir websiteye girdiğimde benim ıp, Mac, isp hiçbir şekilde gözükmeyecek, onun bilgiler gözükecek. Bir nevi onun evinde yaşayıp, internete giriyormuşum gibi.

Karşı PC'ye TeamViewer ile bağlanıp, port aç diyen oldu. Karşı PC'ye open VPN yükleyip, bağlanabilirsin diyen oldu. İkisi de mantıklı geliyor. Ancak openvpn yüklediğimde buradan oraya nasıl bağlantı gerçekleştireceğim. Çünkü open VPN'de kullanıcı adı ve şifre giriyoruz yani profil yüklüyoruz. Bu profili karşı PC'de nasıl oluşturacağım? Burayı çözemedim.

Diğer konu port açma ise daha mı mantıklı? Hadi port açtık diyelim, buradan onların modemine nasıl bağlanırım? Kafam adeta çorba oldu gerçekten. Bir de aklıma Windows VPN geldi. Yani Windows 10 VPN diyelim. Sizce ne yapmalıyım? Veya yapabilir miyim?
 
Öyle bir şey var bulursanız bize de söyleyin boşuna mı fatura ödüyoruz?

Uğraşmaya değmez ayrıca dediğiniz gibi onun modemini kullanarak tamamen gizli olamazsınız.
 
Arkadaşın bahsettiği uzaktan birisinin Wi-Fi'sini kullanıp onun internetini kullanmak gibi bir şey değil. Onun internetinin bağlandığı Mac adresi, IP adresi gibi bilgiler ile bir web sitesine girmeye çalışıyor. Buradan bakınca yapılabilir gibi gözüküyor ama bir modeme sadece fiziksel veya yakından (Modemin Wi-Fi alanı) bağlantı yapılabilir diye düşünüyorum. Port sistemi nasıl çalışıyor bilmiyorum ama yabancı içerikleri araştırmanızı öneririm. İlla ki birisinin aklına gelip denemiş veya yapmıştır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı