Uzatma kablosu farede gecikme yapar mı?

183206

Megapat
Makaleler
1
Delux M820DC model farem var. Kablosuz fare ama bağlantısı koptuğu için kablolu kullanmak istiyorum. Paket içeriğinden hafif, örgü bir kablo çıkıyor ama boyu kısa.
USB uzatma kablosuyla onu uzatsam herhangi bir lag, yavaşlama vs. bir şey olur mu? Almayı düşündüğüm ürünün linki aşağıda.

Delux M820DC model farem var. Kablosuz fare ama bağlantısı koptuğu için kablolu kullanmak istiyorum. Paket içeriğinden hafif, örgü bir kablo çıkıyor ama boyu kısa.
USB uzatma kablosuyla onu uzatsam herhangi bir lag, yavaşlama vs. bir şey olur mu? Almayı düşündüğüm ürünün linki aşağıda.

En kalitelisini alsanız dahi gecikme yapar. Tabii kaliteye göre bunların boyutları kısalır. Ama illaki gecikme yapar

Hayır dostum. Televizyon kabloları bile görüntü aktarmasına rağmen 10 mt uzatıldıktan sonra sorun yaratıyor. Yani senin bağlayacağın USB kablo herhangi bir verinin iletilmesinde zaman kaybı yaratmayacaktır diye düşünüyorum.

En kalitelisini alsanız dahi gecikme yapar. Tabii kaliteye göre bunların boyutları kısalır. Ama illaki gecikme yapar
Hayır dostum. Televizyon kabloları bile görüntü aktarmasına rağmen 10 mt uzatıldıktan sonra sorun yaratıyor. Yani senin bağlayacağın USB kablo herhangi bir verinin iletilmesinde zaman kaybı yaratmayacaktır diye düşünüyorum.
Hanginizinki doğru bilemedim. :D
Aslında direkt örgü 2 metre bir kablo alayım desem kaliteli olanlar (Ugreen) 180 TL.
Bir şarj kablosuna 200 lira vermek cidden içimden gelmiyor.

Araştırdım da uzatma kablosu almamaya karar verdim. Şu kabloyu alsam sizce iş görür mü?
Markasını ilk defa görüyorum.

Son düzenleme:
Aslında direkt örgü 2 metre bir kablo alayım desem kaliteli olanlar (Ugreen) 180 TL.

Araştırdım da uzatma kablosu almamaya karar verdim. Şu kabloyu alsam sizce iş görür mü?

Güzel iş görür F/P bir üründür kendisi.

Dostum ben anlık gecikme yaşandığı an direkt olarak etkisini göreceğim oyunlarda (FIFA 23 vb.) Hiç gecikme yaşamıyorum ve Online oynanırken gecikme daha net hissediliyor özellikle ping yüksekken. FIFA da direkt gecikmeyi görebildiğin şekilde ayar da var oyun kolunu gösteriyor sağ kısımda ve sen de gecikmeyi net şekilde görebiliyorsun. Ugreen 3 metre uzatma kablosunu aldım ve bazen televizyondan vs oynamak istediğimde, yatağıma geçip oynamak istediğimde işimi görsün diye tereddüt ederek almıştım. Hiçbir sorun sıkıntı yaşamadım. Tabii sistemine göre de değişir. USB 3.0 almalısın ve mümkünse bağlantını da USB3 ile yapmalısın. Hatta bilmiyorum varsa USB versiyonu daha yüksek onlardan da alabilirsin. Ben memnunum dediğim gibi hiç sorun yaşamadım. Klavye ve mouse ile de kullandım aynı şekilde sorun yaşamıyorum. Valorant gibi oyunlarda fare ve klavyenin de hiç gecikmesine şahit olmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı