Uzay montajı hakkında sorularım var.

Bu yaz staj bitiminde Corsair 350 D ve Corsair 200r var aklımda. Hangisini almamı tavsiye edersiniz ? Staj bitiminde kasa için 350 TL bütçem olur. PSU'lu ve ya PSU'suz da olur.
Corsair 200r'i kesinlikle tavsiye ederim. Ben kullanıyorum ve oldukça memnunum.

PSU çok iyi... Zaten vs 550 modeli bulunmaktadır. 12v kanalından 504w enerji veriyor. Hava akımı da gayet güzel, iki tane fanla birlikte geliyor. Ben sol kapağa da ekstra fan taktım. Baya iyi hava sirkülasyonu oldu. Zaten 8 tane fan takabiliyorsun. Bende 3 tane var ve fazlasıyla yeterli, içi geniş baya kullanışlı.

PSU çok iyi... Zaten vs 550 modeli bulunmaktadır. 12v kanalından 504w enerji veriyor. Hava akımı da gayet güzel, iki tane fanla birlikte geliyor. Ben sol kapağa da ekstra fan taktım. Baya iyi hava sirkülasyonu oldu. Zaten 8 tane fan takabiliyorsun. Bende 3 tane var ve fazlasıyla yeterli, içi geniş baya kullanışlı.
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. PSU çok iyimiş.

1-) Uzay montaj için özel istasyonlar satılmakta. Ben ayakkabı kutusunda çalıştırmıştım.
2-) Power tuşu olmadan ya anakart üzerindeki power tuşundan, yoksa ön port bağlantısına demir bir şey ile dokunarak (Genelde tükenmez kalem) açabilirsin. :)
3-) Uzay montaj kasa içindeki bileşene göre daha fazla toz tutar. Bu yüzden bakım için haftada 1 defa tozlarını alın.
4-) Avantajı, herhangi bir sorun olduğunda kasa kapağını açmadan sistemdeki donanımları kontrol edebilmek, dezavantajı ise toz ve ses olacaktır. Ayrıca darbelere açık olma, hasar alma gibi riskler taşır.
5-) Kişinin insiyatifine kalmış bir şey.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı