Uzay sistem nasıl yapılır?

Single0

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistem toplayacağım APU olacak bütçem az olduğu için uzay montaj yapacağım. 1 aylığına beni idare eder ve çok ısınma olur mu PC'yi nasıl açıp kapatacağım herhangi bir sorun çıkar mı?

Arkadaşlar sistem toplayacağım APU olacak bütçem az olduğu için uzay montaj yapacağım. 1 aylığına beni idare eder ve çok ısınma olur mu PC'yi nasıl açıp kapatacağım herhangi bir sorun çıkar mı?
Anakart üzerinden ufak bir kısa devre yapacaksınız. Doğru kullanımda idare eder ve ısınmaz.

Buna bakarak öğrenebilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkinci el ucuz 50 TL'ye eski kasa alabilirsin geçici süreliğine ben öyle kullanıyorum.

Eski bir kasa alın 2. ele. Ama bence uğraşmayın. Dişinizi sıkın 1 ay daha olmuşken tam olsun.
Benimkine çok yakın eski bir sisteme sahipsiniz galiba. Discord veya Steam kullanıyorsanız bir kaç soru sorabilir miyim?

Sana ulaşabileceğim Discord, Steam gibi bir mecra var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı