Anakart üzerinden ufak bir kısa devre yapacaksınız. Doğru kullanımda idare eder ve ısınmaz.Arkadaşlar sistem toplayacağım APU olacak bütçem az olduğu için uzay montaj yapacağım. 1 aylığına beni idare eder ve çok ısınma olur mu PC'yi nasıl açıp kapatacağım herhangi bir sorun çıkar mı?
Arkadaşlar sistem toplayacağım APU olacak bütçem az olduğu için uzay montaj yapacağım. 1 aylığına beni idare eder ve çok ısınma olur mu PC'yi nasıl açıp kapatacağım herhangi bir sorun çıkar mı?
Arkadaşlar sistem toplayacağım APU olacak bütçem az olduğu için uzay montaj yapacağım. 1 aylığına beni idare eder ve çok ısınma olur mu PC'yi nasıl açıp kapatacağım herhangi bir sorun çıkar mı?
Eski bir kasa alın 2. ele. Ama bence uğraşmayın. Dişinizi sıkın 1 ay daha olmuşken tam olsun.
Benimkine çok yakın eski bir sisteme sahipsiniz galiba. Discord veya Steam kullanıyorsanız birkaç soru sorabilir miyim?
Sana ulaşabileceğim Discord, Steam gibi bir mecra var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.