Uzaynet, 10 MBPS interneti 179 TL'ye satıyor. Ping değerlerinin Valorant'ı etkileyecek derecede yüksek olacağını düşünüyorum. Online oyunu telefonu internete bağlayarak da oynayabilirsiniz.
O halde twitter üzerinden Türk Telekom CEO'suna yazacaksınız. Durumu dramatize etmeyi unutmayın birazcık . Örneğin dersim var derslere katılamıyorum, işlerimi göremiyorum bana da apartmandakilere de yazık tarzı şeyler yazabilirsiniz. Genelde sonuç alıyorlar ona yazanlar. Bir deneyin derim. Hiç olmadı özel müşteri yönetimine sürekli postalar atın, il müdürlüğüne sürekli baskın yapıp onları darlayıp durun (derdim ama yasaklar başlıyor).
Hocam bahsettiğiniz sınırsız paketler pass paketler oluyor ve sadece belirli platformlarda (youtube, discord, PUBG Mobile, Twitch vb.) geçerli. Yani gerçek anlamda sınırsız falan değil. Öyle bir şey olsa baz istasyonları dayanmazdı.
Hocam bahsettiğiniz sınırsız paketler pass paketler oluyor ve sadece belirli platformlarda (youtube, discord, PUBG Mobile, Twitch vb.) geçerli. Yani gerçek anlamda sınırsız falan değil. Öyle bir şey olsa baz istasyonları dayanmazdı.