Uzaynet alınır mı?

Yan apartmanlarda var 35Mbps gibi bideğer alıyor bize de 6 aydır altyapı gelmiyor.
Eğer başka bir seçenek yok ise, internetsiz kalmamak için satın alabilirsiniz fakat muhtemelen 600 MS gibi bir ping alacaksınız.

Yan apartmanlarda var 35Mbps gibi bideğer alıyor bize de 6 aydır altyapı gelmiyor.
O halde twitter üzerinden Türk Telekom CEO'suna yazacaksınız. Durumu dramatize etmeyi unutmayın birazcık :D. Örneğin dersim var derslere katılamıyorum, işlerimi göremiyorum bana da apartmandakilere de yazık tarzı şeyler yazabilirsiniz. Genelde sonuç alıyorlar ona yazanlar. Bir deneyin derim. Hiç olmadı özel müşteri yönetimine sürekli postalar atın, il müdürlüğüne sürekli baskın yapıp onları darlayıp durun (derdim ama yasaklar başlıyor).

Hocam belki mobil internet kullanabilirsiniz. Vodafone'da sınırsız paketler var mobilde.
Hocam bahsettiğiniz sınırsız paketler pass paketler oluyor ve sadece belirli platformlarda (youtube, discord, PUBG Mobile, Twitch vb.) geçerli. Yani gerçek anlamda sınırsız falan değil. Öyle bir şey olsa baz istasyonları dayanmazdı.

Hocam bahsettiğiniz sınırsız paketler pass paketler oluyor ve sadece belirli platformlarda (youtube, discord, PUBG Mobile, Twitch vb.) geçerli. Yani gerçek anlamda sınırsız falan değil. Öyle bir şey olsa baz istasyonları dayanmazdı.
Hayır dediğim gibi paketler var. Hatta bir yakınım indirimli 170 TL civarı ödüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı