Uzaynet alınır mı?

Eki Görüntüle 1289321

Mobil veriyi bilgisayara bağlayıp kullanıyorum bilgisayarda bu değerleri alıyorum arkada bazı uygulamalar açık.

Upload hızına bakarak ve telefonunuzun 3 diş çektiğini varsayarak en fazla 30 Mbps alabilirsiniz.
Modem telefonunuzdan daha iyi çekicektir muhtemelen 20 Mbps alacaksınız.
Her şey size uyuyorsa TT magnet limitsiz alabilirsiniz.
Eklemeyi unutmuşum oyunlardaki gecikmeniz ağa 1 tek cihaz bağlı olmasına rağmen Türkiye sunucularına bile 40 pingle falan giriceksiniz.
Online oyunlar biraz hayal olacak ama en iyi çözüm bu olacağı için yapacak bir şey yok.

Upload hızına bakarak ve telefonunuzun 3 diş çektiğini varsayarak en fazla 30 Mbps alabilirsiniz.
Modem telefonunuzdan daha iyi çekicektir muhtemelen 20 Mbps alacaksınız.
Her şey size uyuyorsa TT magnet limitsiz alabilirsiniz.
Eklemeyi unutmuşum oyunlardaki gecikmeniz ağa 1 tek cihaz bağlı olmasına rağmen Türkiye sunucularına bile 40 pingle falan giriceksiniz.
Online oyunlar biraz hayal olacak ama en iyi çözüm bu olacağı için yapacak bir şey yok.

Online oyunlarda Türkiye serverlarında 50 ping bile alsam şu durumda benim için iyi.

Bulunduğum bölgede altyapı bulunmuyor Superbox ve Redbox baktım fakat taahhütleri çok uzun Uzaynet'te taahhütsüz limitsiz internet gördüm fiyatları uygun geldi nasıldır alınır mı alınır derseniz gümüş paketi almayı düşünüyorum alınmaz ise Max 12 ay taahhütlü internet önerebilir misinizmin 300GB olmalı.
Ben daha önceden 15 ay boyunca görev yaptığım köyde uzaynet kullandım çok memnundum IPTV ve YouTube 4K videolarını çok rahat izledim sınırsız 30 mbit paket almıştım gün boyunca size 30 mbit hızı veriyor tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı