UZELEKTRONİK1 ikinci el ekran kartı satışı

Test ettirmeden kapının önünden arızalı ekran kartı satıp sonra hayır siz arızalandırdığın diyip kabul etmediğinizi neden yazmıyorsunuz. Bir dolandırıcı varsa oda sizsiniz. Eğer aksini iddia ediyorsan ara beni numaram vardır sende.

Şimdi bu çozuk yalnış yapanın kendisi olduğunu kabul ettiğinde Özür mesajını beklliyorum.

Her şey iyi güzelde, bu arkadaş neden buraya böyle bir konu açsın ki o zaman?
Bir insanın sakat olması lazım böyle bir konu açması için o zaman sizin anlattığınıza göre.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şimdi baştan aşağıya okudum konudaki tüm mesajları ve sizin mesajınıza kadar sizin yaptığınız işin doğru olmadığını ve halen daha doğru olmadığını savunuyorum ki şöyle açıklayayım 1.si siz ürünün altına "sıfır" yazarak ürünün kapalı kutu garantisi başlamamış adınıza fatura olarak satacağınızı beyan etmiş oluyorsunuz, ancak "sıfır gibi" yazsaydınız olay buralara gelmezdi tek bir kelimenin olayı ne kadar değiştirdiği bariz ortada. Biz burada o ürünün temiz veya kirli olmasını değil "sıfır" adı altında "2.el" satış yapılmasını tartışıyorken siz konu sahibi kişinin aksine sizi kandırmaya çalıştığını savunuyorsunuz. Benlik şu açıdan sıkıntı var siz halen daha evet "2.el" satış yapıyorum ama "sıfır gibi" tertemiz ürün satıyorum diyemiyorsunuz sizinle burada çelişiyoruz. Asıl önemli konuya gelecek olursak ikiniz tarafında da sıkıntılı durumlar var eğer olay doğruysa çok fazla uzamadan barkodu tutan kartı test edip geri alın konu sahibi kişi sizden ve forumdan özür dilesin ve konu sahibi ceza alsın derim.

Uz elektronik doğru söylüyor Forum'da kendilerinin marka isimlerini karaladığım kendilerinden özür diliyorum.

Uz elektronik doğru söylüyor Forum'da kendilerinin marka isimlerini karaladığım kendilerinden özür diliyorum.

Peki arkadaşın bahsettiği gibi kartı bozuk olanla değiştirip,kartı götürdünüz mü ?

Ben size ürün satmadım öncelikle bunu belirteyim. Biz sizin ikinci el olan bir karta sıfır yazmanızı eleştirdik. Bir ürüne sıfır diyebiliyorsanız ona fatura kesmeniz gerekir. Sıfıra yakın deseydiniz özürü hakedebilirdiniz. İyi günler.

Bu genç arkadaş bir yalnis yaptı bizden özür diledi. Konuyu kapattık. Ama buradan bizim hakkımızda haksız yere yorumda bulunan arkadaşları Allah'a havale ediyorum.

Bence konu sahibi bir daha bu foruma giremeyecek şekilde forumdan uzaklaştırılmalı. Yaptığı iş ayrı bir düzenbazlık buraya konu açarak arkasına destekçi toplaması ayrı bir düzenbazlık. Satışı yapan kişi buraya gelip olayın aslını ifşa etmeseydi burada birçok kişi yapmış olduğunuz yanlışın içerisinde olacaktı ve siz bununla gurur duyacaktınız.

Konuyu açan arkadas yalnis yaptığını belirterek özür diledi bizden. Sen bu arkadaşın mesajından sonra 10 larca asılsız iftirada bulundun. Mesajların duruyor. Sizden de özür bekliyoruz.

Konuyu açan arkadaş, bozuk kart ile değiştirip şikayette bulunduğunu kabul etmemiş. Ben aklı dengesi yerinde kimsenin böyle bir şey yapıp, üstüne konu açacağını sanmıyorum. Konu açıp, ne kazanabilir ki çünkü?
Konuyu açan arkadaştan, böyle bir şey yaptığına dair mesaj bekliyorum mümkünse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…