UZELEKTRONİK1 ikinci el ekran kartı satışı

Yok ben bir ara ekran kartı satacaktım. Bana kutusu var mı? Faturası var mı? Kart çok temiz mi şeklinden sorular sormuştu. Kartım da 2 günlük karttı daha. Sonra düşük fiyat veriyor diye satmaktan da vazgeçmiştim.
Sattığı ürünlerin üzerine yapıştırdıkları etiketler bile kendilerine ait. Hiç bir firma beyaz etiket yapıştırmaz. Firmaların satın alırken üzerinde bulunan etiketleri ya kendi isimleri yazar ya da şeffaftır.

Test ettirmeden kapının önünden arızalı ekran kartı satıp sonra hayır siz arızalandırdığın diyip kabul etmediğinizi neden yazmıyorsunuz. Bir dolandırıcı varsa oda sizsiniz. Eğer aksini iddia ediyorsan ara beni numaram vardır sende.

Şimdi bu çozuk yalnış yapanın kendisi olduğunu kabul ettiğinde Özür mesajını beklliyorum.

Her şey iyi güzelde, bu arkadaş neden buraya böyle bir konu açsın ki o zaman?
Bir insanın sakat olması lazım böyle bir konu açması için o zaman sizin anlattığınıza göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü satan benim. Arkadaş dün akşam 20: 00 benim depomdan gelip ürünü aldı. Ben bu kartları iflas eden bir teknoloji firmasından 100 adet aldım. Şu zamana kadar 90 adet sattım kimse olumsuz geri dönüş yapmadı. Ben ürünü test edelim o şekilde alın dedim.Hayır ürün kapalı kutu garanti etiketi üzerinde açmama gerek yok dedi. İnkar ederse ses kayıtlı kamera görüntülerini yükleyeceğim. Bugun öğlen saatlerinde beni aradı. Üründe sorun var dedi. Getirin bakalım dedim. Ürün geldi taktık chipset arızalı. Daha sonra ben kutudaki seri no ile içinde çıkan kartın seri noyu karşılaştırdım. Farklı çıktı. Faturaları kontrol ettim kutudaki seri no bize ait içinde çıkart kart bize ait değil. Arkadaş sağ olsun elindeki arızalı kartı alıp bizim kutudan çıkan sıfır kart ile değiştirmiş. Üzerine gidince geri adım attı özür diledi. Daha yaşı 19 olduğu için ben konuyu kapattım. Zaten arkadaş beni aramadan sorununu iletmeden direkt konuyu açarak bizi bir nevi tehdit eder gibi davrandi.

Eğer olaylar onun dediği gibi ise buradan yazsın bekliyorum. Hodri meydan.

Buradan bizi tanımadan üç kağıtçı birisinin yazdıkları üzerine bizim hakkımızda olumsuz yorum yapan herkes bu mübarek ramazan ayında Allah hak ettiklerini versin..

Şimdi baştan aşağıya okudum konudaki tüm mesajları ve sizin mesajınıza kadar sizin yaptığınız işin doğru olmadığını ve halen daha doğru olmadığını savunuyorum ki şöyle açıklayayım 1.si siz ürünün altına "sıfır" yazarak ürünün kapalı kutu garantisi başlamamış adınıza fatura olarak satacağınızı beyan etmiş oluyorsunuz, ancak "sıfır gibi" yazsaydınız olay buralara gelmezdi tek bir kelimenin olayı ne kadar değiştirdiği bariz ortada. Biz burada o ürünün temiz veya kirli olmasını değil "sıfır" adı altında "2.el" satış yapılmasını tartışıyorken siz konu sahibi kişinin aksine sizi kandırmaya çalıştığını savunuyorsunuz. Benlik şu açıdan sıkıntı var siz halen daha evet "2.el" satış yapıyorum ama "sıfır gibi" tertemiz ürün satıyorum diyemiyorsunuz sizinle burada çelişiyoruz. Asıl önemli konuya gelecek olursak ikiniz tarafında da sıkıntılı durumlar var eğer olay doğruysa çok fazla uzamadan barkodu tutan kartı test edip geri alın konu sahibi kişi sizden ve forumdan özür dilesin ve konu sahibi ceza alsın derim.

Test ettirmeden kapının önünden arızalı ekran kartı satıp sonra hayır siz arızalandırdığın deyip kabul etmediğinizi neden yazmıyorsunuz. Bir dolandırıcı varsa oda sizsiniz. Eğer aksini iddia ediyorsan ara beni numaram vardır sende.

Şimdi bu çozuk yalnış yapanın kendisi olduğunu kabul ettiğinde özür mesajını beklliyorum.

Uz elektronik doğru söylüyor Forum'da kendilerinin marka isimlerini karaladığım kendilerinden özür diliyorum.

Test ettirmeden kapının önünden arızalı ekran kartı satıp sonra hayır siz arızalandırdığın diyip kabul etmediğinizi neden yazmıyorsunuz. Bir dolandırıcı varsa oda sizsiniz. Eğer aksini iddia ediyorsan ara beni numaram vardır sende.

Şimdi bu çozuk yalnış yapanın kendisi olduğunu kabul ettiğinde Özür mesajını beklliyorum.
Ben size ürün satmadım öncelikle bunu belirteyim. Biz sizin ikinci el olan bir karta sıfır yazmanızı eleştirdik. Bir ürüne sıfır diyebiliyorsanız ona fatura kesmeniz gerekir. Sıfıra yakın deseydiniz özürü hakedebilirdiniz. İyi günler.

Uz elektronik doğru söylüyor Forum'da kendilerinin marka isimlerini karaladığım kendilerinden özür diliyorum.

Bence konu sahibi bir daha bu foruma giremeyecek şekilde forumdan uzaklaştırılmalı. Yaptığı iş ayrı bir düzenbazlık buraya konu açarak arkasına destekçi toplaması ayrı bir düzenbazlık. Satışı yapan kişi buraya gelip olayın aslını ifşa etmeseydi burada birçok kişi yapmış olduğunuz yanlışın içerisinde olacaktı ve siz bununla gurur duyacaktınız.

Ben size ürün satmadım öncelikle bunu belirteyim. Biz sizin ikinci el olan bir karta sıfır yazmanızı eleştirdik. Bir ürüne sıfır diyebiliyorsanız ona fatura kesmeniz gerekir. Sıfıra yakın deseydiniz özürü hakedebilirdiniz. İyi günler.

Konuyu açan arkadas yalnis yaptığını belirterek özür diledi bizden. Sen bu arkadaşın mesajından sonra 10 larca asılsız iftirada bulundun. Mesajların duruyor. Sizden de özür bekliyoruz.

Konuyu açan arkadaş, bozuk kart ile değiştirip şikayette bulunduğunu kabul etmemiş. Ben aklı dengesi yerinde kimsenin böyle bir şey yapıp, üstüne konu açacağını sanmıyorum. Konu açıp, ne kazanabilir ki çünkü?
Konuyu açan arkadaştan, böyle bir şey yaptığına dair mesaj bekliyorum mümkünse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı