Uzi, Çakal, Batuflex, Lvbel size hitap ediyor mu?

450909

Hectopat
Makaleler
2
Uzi, Çakal, Batuflex, Lvbel gibi sanatçıların parçaları size hitap ediyor mu? Çıkardıkları parçalar ile ünlü olmaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Dinler misiniz? Fan kitlesi hakkında ne düşünüyorsunuz (Koluna Çakal, Uzi yazdıranlar gibi)?

Şarkılar ağıza takılıyor. Arkadaşlarla söyleyince sarıyor. Çok değişikler. Yazın dinlenebilirler...

Bana hitap etmiyor. Çıkardıkları parçalara bakarsak bu parçalardan daha kötü parça çıkaran kişilerin ünlü olduğunu görünce normal geliyor. Ben dinlemem. Fan kitlesi zaten konserlerdeki kişilerden anlaşılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptıkları şarkıları dinleten tek şey arka plan müzikleri. Pop şarkılarının dıpçı dıpçı efektini rap müziğe entegre edip sadece kafa sallatıp kolayca ezberlenebilen parçalar yapmak niyetindeler. Ki başarılı da oldular. Soruna gelecek olursam da bana hitap etmiyor.

Şehinşah'ın üstüne tanımıyorum. Şehinşah'ın Lyric'lerini bu insanlar 40 fırın ekmek yese dahi yazamaz. Kelime dağarcıkları aşırı dar, kekolara hitap ediyorlar. Dinlemek için çok mutlu olmak gerekiyor. Bunları gördükçe Şehinşah'ın çok başarılı olduğuna bir kez daha kanaat getiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…