CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 15 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar başlık da yazdığım gibi. Neden bu site yasak? Ben daha önce bu siteye bir şeyler araştırmak için giriyordum. Technopat sosyal kurallarını okurken bu sitenin yasak olduğunu farkettim. Virüs falan mı yayıyor yoksa başka bir neden mi?
Arkadaşlar başlık da yazdığım gibi. Neden bu site yasak? Ben daha önce bu siteye bir şeyler araştırmak için giriyordum. Technopat sosyal kurallarını okurken bu sitenin yasak olduğunu farkettim. Virüs falan mı yayıyor yoksa başka bir neden mi?
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.715 Makaleler 13 Çözümler 705 15 Mayıs 2022 #2 Merhaba, nedenini bu konudan okuyabilirsiniz: Uzmanim.net yasaklanmıştır Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 15 Mayıs 2022 #3 Emre C dedi: Merhaba, nedenini bu konudan okuyabilirsiniz: Genişletmek için tıkla... Merhaba, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Emre C dedi: Merhaba, nedenini bu konudan okuyabilirsiniz: Genişletmek için tıkla... Merhaba, teşekkürler.