Uzun bir kız meselesi için tavsiyeler

Adult Çitler

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Antrenör
Arkadaşlar selamlar. Direkt olarak konuya gireyim. Birkaç ay önce bir kızla çıkmaya başladık ve ayrıldık. Ayrılan kişi bendim çünkü ne yaparsam yapayım karşılık alamıyordum. Sanki tanışmıyormuşuz gibi davranıyordu. Ne zaman nedenini sorsam 'kusura bakma utanıyorum' tarzı cevaplar veriyordu. Hani o bana açıldı aylardır sevdiğini söyledi fakat yanıma bile oturmuyor. Bende yaptıklarımın karşılığını alamadığımı söyleyerek ayrılık mesajı attım. O da aynı şeyi düşündüğünü, anlayışla karşıladığını söyledi. Sonrasında ben bunları unuttum hayatıma devam ediyordum. Karantina süreci başladıktan 2 ay sonra falan bana Instagram'dan yazdı. Ben de tabii meraklandım yanıt yazdım. Beni çok özlediğini falan söyledi. Ben de açıkçası özlemiştim. 1 ay falan konuştuk birbirimize canım güzelim tarzı şeyler söylüyoruz yani o utanma kısmını atladık. Her şey çok iyi giderken bana durup dururken 'biz şimdi neyiz?' tarzı bir şey yazdı. Ben de 'ne olmak istersen' yazdım. Bence benim yazdığım gayet açık, sevgili de olsa varım arkadaşta. Her neyse ben onu yazdıktan sonra 'arkadaş' olalım falan dedi. Ben çok şaşırdım böyle bir şey beklemiyordum. Hani 1 ay konuşmuşuz aramız mükemmel flörtten öteye gitmişiz sabah akşam hep konuşuyoruz, utanma devresini atlamışız. Sonuç 'arkadaşlık'. Bana ona çok iyi geldiğimi falan söyledi. Neyim ben rehabilitasyon merkezi falan mı? Bazılarınız her kıza da sevgili gözüyle de bakma diyecek ama bu kız aylardır benden hoşlanıyormuş zaten. Ben de bu böyle deyince tamam yazıp bir daha yazmadım. O da yazmadı. Bunlar olalı aylar geçti son zamanlarda da aklımdan çıkmıyor. Gülüp eğlendiğimiz zamanlar geliyor aklıma duygulanıyorum. Acaba yeni birisiyle mi flört etmeye başladı diye düşünmüyor değilim. Çünkü durup dururken böyle bir şey yapması aşırı saçma. Her neyse buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim. Tavsiye, önerilerinizi bekliyorum. İçimi dökmek istiyordum iyi oldu rahatladım gerçekten. Sevgiler saygılar iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok seviyorsanız özür dileyip yeniden çıkma teklifi edin. Reddederse o kaybeder.

2 yıl boyunca bir kızın en iyi arkadaş statüsünde takılıp kaldım. Hislerimi belirttim, arkadaş kalalım dedi. Ama hiç öyle davranmadı bana, sabahlara kadar konuşurduk. Ara sıra yazar halen daha, özlediğini belirtir. Fakat cidden özlediği için değil. İstedikleri tek şey ilgi buna emin ol.

Şimdi bu yazdıklarımı kimseyle paylaşma ilk önce kızın evine gidip şu hareketi yapacaksın.

Ondan sonra o erkeğin kim olduğunu soracaksın sonra sana söyleyecek ve sen o erkeğin evine gideceksin şu hareketi bir daha yap.

Sonra ona kızdan ayrılmasını söyle silah zoruyla yap sonra o erkek kızı arayıp ayrılacak sonra sen kafasına sıkacaksın silahla beraber cesedi yoğun asidin içine atacaksın.

Dosya Ekleri

• 1604480500730.png
    60 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…