4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 6 Temmuz 2022 #11 ahmtgny dedi: Ben bir zararını görmedim ama fikrine saygım var tabii. Genişletmek için tıkla... Dolmuşlarda ayakta durunca dengede durmak bir tık zor oluyor, bir de bacaklar uzun olunca otobüslerde bacaklar çapraz duruyor .
ahmtgny dedi: Ben bir zararını görmedim ama fikrine saygım var tabii. Genişletmek için tıkla... Dolmuşlarda ayakta durunca dengede durmak bir tık zor oluyor, bir de bacaklar uzun olunca otobüslerde bacaklar çapraz duruyor .
narko7 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 808 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #12 21 yaşında ve 1.90 boyundayım. Genel olarak iyi bir şey uzun boylu olmak. Eksi yanları ise yolda yürürken bazen dengemi kaybediyorum ve toplu taşımada veya bazı araçlarda bacak uzun olduğundan dolayı sığma zorluğu yaşıyorum.
21 yaşında ve 1.90 boyundayım. Genel olarak iyi bir şey uzun boylu olmak. Eksi yanları ise yolda yürürken bazen dengemi kaybediyorum ve toplu taşımada veya bazı araçlarda bacak uzun olduğundan dolayı sığma zorluğu yaşıyorum.