Uzun boylu olmak nasıl bir şey?

Çok uzun değilim ama otobüslerde oturduğumda bacağım sıkışıyor ya.

Asıl soru dünyanın aşağıdan nasıl göründüğü. Çünkü insan ırkı gittikçe kısalıyor.

Boyum 1.65 ve Üniversite 3 deyim, yer yer ben de boyumla ilgili şikayetlerim oldu ama bu soruyu hayatımda hiç sormadım sormam da . Eğer tek derdin kızların uzun boy sevdasıysa bırak öyle kalsın. Markette üst raflara ulaşmak dışında kısa boylu olmanın - bir yönünü göremedim. Hatta + yönleri daha fazla. Benden uzun arkadaşım Pegasus'un koltuk aralığını dar bulurken ben rahatsızlık hissetmiyorum. Aralardan sıvışmak daha kolay oluyor. Kalabalıkta kaybolabiliyorsun Çok takılma bu durumlara uzayacağın varsa uzarsın takviye olarak spor yaparsın. Kısa boylusun diye kendini ezikleme. Uzun boylu olunca statüsel olarak üstünlük hissetmiyor kimse. Ama sanırım sen kısa olduğun için statüsel olarak biraz zayıf hissediyorsun.

Kötü, kamburlaştım iyice.
Kısayım ve bende kamburdum skolyoz ameliyatı oldum kısa hemde sakatım artık.
İstersen 2 metre ol, bu aşağılık kompleksinden kurtulmadığın sürece kendini kötü hissetmeye devam edersin. Hep aynı konuları açıyorsun. Ben eziğim, beni kimse sevmiyor, çirkinim falan filan.
Bende kompleks falan yok ben gerçekleri yazıyorum.

Kızların bakmasını örnek olarak verdim bu sosyal statü ile ilgili bir durum başka bir şey.
Asıl soru dünyanın aşağıdan nasıl göründüğü. Çünkü insan ırkı gittikçe kısalıyor.

Aksine uzuyor ilk insanlar 1,50 metreydi iklimle beslenmeylede ilgili tabi.

Bende kompleks falan yok ben gerçekleri yazıyorum.
Aynen kardeşim yok.

Merak ettim ve yazdım aklıma gelen olursa daha da yazacağım aynı hayatları yaşamıyoruz ve bazı şeyleri yaşamadan asla anlayamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…