Uzun boylular için başlangıç motoru önerisi

Daha fazla  
Meslek
Öğretmen
Selamlar arkadaşlar, boyum 190cm ve kilom 87. Bana boyuma uygun bir motosiklet lazım. Başlangıç olarak önerebileceğiniz bir motosiklet var mı?

Bütçe nedir ve hangi tarz motor düşünüyorsunuz?
Hocam en fazla 200bine kadar çıkabilirim. Tarz olarak özellikle istediğim bir tarz yok.

125lik herhangi bir motoru öğrenmesi çok zor olmaz ama ilk etapta trafiğe çıkmamaya çalışın. Zorlanırım diye düşünüyorsanız scooter bakın, şehir içi kullanımı çok daha rahat olur.
Hocam vitesli motor istiyorum ama boyuma göre motor bulmak zor gibi geliyor. Aslında belki de vardır. Çünkü bu konu hakkında çok bir fikrim yok.

1.90 çok uzun bir boy değil ki, zaten motorlar genellikle 1.80 insanlara uygun üretiliyor. Racing kullanmayacaksanız sürerken fazla yatmaya da gerek yok, bence uzun boy her şekilde avantajlı.

Honda CB125R, Yamaha R25 modellerini gidip inceleyin.
Hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
linkteki abimizin boyu 192cm imiş. Motor altında afedersiniz cücük gibi kalıyor.

Ölü bir motoru neden tavsiye ediyorsunuz ki? Ayrıca 1.90 boya göre CBR125R çok çok küçük kalır.

A2 ehliyet varsa eğer başlangıç olduğu için boydan ötürü naked bakmanızı tavsiye ederim. Duke 250 alabilirseniz öneririm.

Ölü bir motoru neden tavsiye ediyorsunuz ki? Ayrıca 1.90 boya göre CBR125R çok çok küçük kalır.

A2 ehliyet varsa eğer başlangıç olduğu için boydan ötürü naked bakmanızı tavsiye ederim. Duke 250 alabilirseniz öneririm.

Reis Duke 250 mi MT25 mi hangisi daha iyi başlangıç için benim de boyum 190 civarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı