Uzun Mesafe İlişkisi

Uzun mesafe ilişkisi

• Oy verenlerin toplamı
    78
Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASRock B450M Steel Legend, Ryzen 5 5600, Kingston Fury Beast 32 GB (2X16) 3200 MHz, Powercolor Red Devil RX 6600XT, Be Quiet! BK008, Corsair Carbide Spec Delta RGB, Corsair CV550, 1 TB WD Blue SN570, 500GB A2000 Kingston SSD, 1TB WD HDD, Sensei310, K60 RGB PRO, Qck Medium, Asus TUF VG24VQE, Keenetic Omni DSL
Meslek
Zabıt Katibi
Üniversiteye geçtim 1 yılı aşkın süredir kız arkadaşım var. Aynı üniversiteyi kazanmayı düşünüyorduk fakat üniversite okumaktansa polis olmaya karar verdiğim için farklı şehirlere gideceğiz. Danışmak istedim uzun mesafe ilişkisi yaşayan biri varsa fikir verebilir mi? Büyük ihtimalle ben İzmir veya Samsun'da o Denizli'de olacak.

Seviyorsan olabilir ama bana da mantıksız geldi

Gittiğiniz yerde bir sürü yeni insanlar olacak. İllaki senle veya kız arkadaşınla anlaşan birileri olacaktır. Eninde sonunda düğüm kopar diye düşünüyorum. Bence güzel yoldan ayrılın ve arkadaş olarak kalın. Mesafeler bize engel olamaz diyorsanız bir deneyebilirsiniz.

İmkansız olmamakla beraber zor. Her iki tarafın da emin olmadığı durumlarda gerçekten yıpratıcı bir hal alabilir.
Ben eski kız arkadaşımla bir uzun mesafe ilişkisi (öncesinde 3 senemiz vardı) denedim ve 3. haftada patladık. Meğer benden ayrılmak istediği için uzak mesafeye gitmiş de haber vermemiş.
Eşimle evlenmeden önce 2 sene farklı şehirlerde yaşamak zorunda kaldık. Zorladı ama sonu mutlu oldu.
Taraflara, duruma ve imkanlara göre sonuç verecek bir durum bu.

2 Sene ayrı kaldınız ve ayrılmadınız. Gerçek aşk bu olsa gerek.

Önceden başlamış bir ilişki ve sevgi olduğu için mesafe devasa sorunlar yaratmaz bence. Eğer başka şehirlerden tanışsaydınız ve yeni başlasaydınız ilişkiye o zaman biraz dertli olurdu. Ama şu an için biraz daha fazla çaba harcayarak ilişkinizi yürütebilirsiniz. Bu tabii sonuçta ikinize kalıyor. Yani birbirinize ne kadar bağlı olduğunuza ve ne kadar sevdiğinize bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…