Uzun Mesafe İlişkisi

Uzun mesafe ilişkisi

• Oy verenlerin toplamı
    78
Kişiliğine, sevgilinin kişiliğine göre değişebilen durumlar diye düşünüyorum.

Örnek vermek gerekirse sevgilimi ne kadar seviyor olsam da mesafeler girdiğinde kopukluk olacağını düşünüyorum. Ve kişiliğimden dolayı kız ortamım çok fazla bu yokluğu illa ki biriyle doldurabilirim. Zamanında da böyle olan ilişkilerim oldu. O yüzden çok zor bir durum, fakat bu durumu aşarsanız sonu evlilik gibi gözüküyor zaten. İkinizde farklı ortamlar, kişiler tanıyacaksınız. Bu etken daha da fazla zorlaştırıyor.

23 aydır uzak mesafe ilişkisi içindeyim. Aşkın gücü mesafeleri de, engelleri de yener bunu unutma. Eğer karşındaki doğru insansa hiçbir sorun çıkmaz.

Her ne kadar hepiniz yürümez desenizde şuan ayrı kalmayı ikimizde kaldıramayacak durumdayız. Sanırım deneyeceğiz olumsuz bir şey olursa yollarımı ayırırız yapacak çok bir şey yok.

Bu soruyu buraya sorman hata, hatta o ilişkinin yürümeyeceğine dair bir işaret. Bu konuyu hiç açmayıp kendinden emin bir şekilde ilişkine devam etmen gerekir. Bu ilişkilerin %95'i olumsuz sonuçlanır ki bunu sende adın kadar iyi biliyorsun. Burada yaptığın ankete göre ve ya yorumlara göre hareket etmeyeceğine göre kendin karar ver. Zaten gerçekten ona karşı duyguların varsa ister istemez devam edeceksin.

Uzun mesafe ilişkisi olmaz. Kıskançlıklar artınca o ilişki biter zaten. Zamana bırakın zaten ikiniz de ayrılırsınız

Güven sorunları ortaya çıkacak.

Sonuçta ikiniz de ayrı şehirdesiniz.

İşin mantık kısmını bilmem de çok büyük ihtimalle yürümüyor onu biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…