Uzun saça hangi şampuan uygun olur?

m1st7fa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, saçım bayağı uzundu ve kalın telliydi, kaşınma ve yağlanma probleminden dolayı yakın bir zamanda bayağı kestirdim. Ogx argan yağlı şampuanını kullanıyordum, kullanmama rağmen hala saçımda kaşıntı devam ediyordu. Kendimi bildim bileli kaşıntı problemim olmuştur. Şu an Dalin şampuan kullanmaya başladım, onda da yine aynı etkiyi verdi. Ne yapmam lazım?

Kullandıgım sampuan: Ogx Şampuan Argan Oil Morocco 385 ml | Rossmann

Son düzenleyen: Moderatör:
En ucuz şampuanı al. Önemli olan saç kurutma makinesi ile saçı güzelce kurutmak. Önce sıcak hava ile güzelce kurut. Isısı derine işlesin. Sonra da soğuk hava ile saç derine masaj yap. Buna alış. Hiç bir sorunun kalmayacak.

Filtreli duş başlığı kullanabilirsin. Ağır metalleri vb şeyleri tutar. 3 Head n Shoulders parasına bulabilirsin. Ayrıca saç serum ve bakım kitlerine göz gezdirebilirsin. Kepek problemin varsa ona göre 2 ürün önerebilirim. Genelde kaşıntı ve yağlandığını hissetme psikolojik oluyor. Bazı insanlar hiç şampuan kullanmıyor en en en son çağre onu da deneyebilirsin ama alternatif tıp gibi. Bir de Bıttım sabunu.

garip bi cevap olucak ama head and shoulders falan kullandın mı
Yok ya onu hiç kullanmadım

Filtreli duş başlığı kullanabilirsin. Ağır metalleri vb şeyleri tutar. 3 Head n Shoulders parasına bulabilirsin. Ayrıca saç serum ve bakım kitlerine göz gezdirebilirsin. Kepek problemin varsa ona göre 2 ürün önerebilirim. Genelde kaşıntı ve yağlandığını hissetme psikolojik oluyor. Bazı insanlar hiç şampuan kullanmıyor en en en son çağre onu da deneyebilirsin ama alternatif tıp gibi. Bir de Bıttım sabunu.
Önerdiğiniz ürün nedir hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı