Uzun saçlı erkek olarak kız sanılmak

Merhaba, 185 110 kg yapılı bir kardeşinizim. Uzun saç seviyorum 2 seneye yakındır uzuyor saçlarım, çok da seviyorum. Fakat dışarıda herhangi bir yerde sürekli kız sanılıyorum. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Yüzümü gördükleri halde "bayan mısınız?" gibi sorulara maruz kalıyorum. Kötü hissettiriyor. Sakalım bıyığım daha cok ince görünmüyor bu yüzden kesiyorum. Sizce ne yapabilirim illa kestirmem mi gerek?
Bana da brokoli saçlı diyorlardı saç köpüğü kullanmaya başladım biraz daha düzenli duruyor 😃

Merhaba, 185 110 kg yapılı bir kardeşinizim. Uzun saç seviyorum 2 seneye yakındır uzuyor saçlarım, çok da seviyorum. Fakat dışarıda herhangi bir yerde sürekli kız sanılıyorum. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Yüzümü gördükleri halde "bayan mısınız?" gibi sorulara maruz kalıyorum. Kötü hissettiriyor. Sakalım bıyığım daha cok ince görünmüyor bu yüzden kesiyorum. Sizce ne yapabilirim illa kestirmem mi gerek?

Kankam önerim boyunda uzun spor yap 110 kilo fazla gibi ben şu an 190 105 kiloyum 90'larda olmamız lazım saçınıda yaşın kaçki küçüksen kestirebilirsin ileride uzatırsın maalesef toplumda böyle muamele görebilirsiniz sınıfımda birisi var oda sizin gibi ama kısa boylu arada bende kız sanabiliyorum normal bir şey yüzünüze demesi kendi ayıbı.

@mefosane Seni ancak saçı uzun erkekler anlayabilir. Benim de saçım uzun. Belki de bana sakalım, bıyığım, ses tonum veya spor yaptığım için vücut yapımdan ötürü böyle söylemde bulunan olmadı. Şahsi fikrimi soracak olursanız kesin derim. Psikolojiniz bozulur.

Bende küçükken bana kızım falan diyorlardı bayağı psikolojim bozulmuştu kestim saçı kurtuldum.

Kankam önerim boyunda uzun spor yap 110 kilo fazla gibi ben şu an 190 105 kiloyum 90'larda olmamız lazım saçınıda yaşın kaçki küçüksen kestirebilirsin ileride uzatırsın maalesef toplumda böyle muamele görebilirsiniz sınıfımda birisi var oda sizin gibi ama kısa boylu arada bende kız sanabiliyorum normal bir şey yüzünüze demesi kendi ayıbı.

18'im, 110 kiloyum yağlıyım biraz, ama spor yapıyorum. Yağ oranım öyle çok yüksek değil zaten. Kız sanmaları nasıl olur anlamıyorum 40 cm bicepsli birini görüp bayan mısınız demeleri çok ironik. (Kadınlara laf etmiyorum.)

Slay. Gurur duymalısın bence kendinle. Yüzün demek ki o kadar güzel. Sakın erkeksileşeyim diyip kaşını gözünü sıkıp gezme. Can Yaman gibiler de arkadan hanım abla gibi gözüküyor. Uzun saç öyle bir şey, yüzyılların normu. Çok takılma. Başta söylediğim gibi, yüzün muhtemelen çok güzel ve bu yüzden o saçma sorulara maruz kalıyorsun.
Arada kaşlarımı çatık gezdiğim oluyordu cidden, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı