Uzun saçtan kısa saça geçiş

Ömergklp

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an saçlarım neredeyse belime geliyor ama artık bakımından kullanımından yorulmaya başladım. Uğraşmak istemiyorum. Saçımı 6ya vurma düşüncesi var aklımda ama yakışır mı yakışmaz mı korkusu var. Uzun saçı kendime yakıştırıyorum ama artık uğraşmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?

Merhaba. Şu an saçlarım neredeyse belime geliyor ama artık bakımından kullanımından yorulmaya başladım. Uğraşmak istemiyorum. Saçımı 6ya vurma düşüncesi var aklımda ama yakışır mı yakışmaz mı korkusu var. Uzun saçı kendime yakıştırıyorum ama artık uğraşmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Uzun saç çekilmez. Maksimum ağzıma kadar uzattım ki o bile işkence. Erkekseniz bayağı bir kısaltın ve rahatlayın, kökü sizde uzar tekrar. Kız iseniz boyna kadar kesin yakışacaktır.

Paul Walker, Stephen Amell, Brad Pitt, Wenworth Miller vb. ünlüler gibi iyi bir burun ve çeneye sahipseniz yakışır. Bu saç şeklinin yakışmasının tek kuralı çene ve burun.

Paul Walker, Stephen Amell, Brad Pitt, Wenworth Miller vb. ünlüler gibi iyi bir burun ve çeneye sahipseniz yakışır. Bu saç şeklinin yakışmasının tek kuralı çene ve burun.
Hocam burundan kastınız önden duruşu mu yandan duruşu mu

Bence direkt 6'ya vurmayın. İyi bir kuaföre gidip istediğiniz kısa modeli yaptırın.
Aklımda hiç kısa bir saç modeli yok birde saç kestirirsem hergun dışarı cikarken saç yapma falan uğraşmak istemem o yüzden rahat bir model arıyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı