Uzun süre gidecek telefon önerisi

Bütçe
16000

grant

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 550 4GB | i3 10100f | 8GB DDR4 3200Mhz ram | MSI H510M-A PRO
Meslek
Vatandaş
Babamın telefonu bugün bozulmuş acil telefona ihtiyacımız var. Sahibinden Redmi Note 10 Pro 5500 liraya var ancak telefon 2021 telefonu ondan kafam takıldı ayrıca mantıklı ise bilene sizce fiyatı ne kadar olmalı temiz telefon. Sıfır alacak olursak maksimum bütçe 16k çift hat olması kesin gerekli. NFC vs. gerekli. Uzun süreli gitmesi çok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
S21FE şarjı çok gidiyor eski telefonum. Bendeyken kullanıyordum günde 2, aktif kullanırsam oyun falan oynarsam 3 defa şarj etmem gerekiyordu. Düşürdüm kaybettim şarjı da bitti daha bulamadım ondan bu yana Oppo A5S kullanıyorum oyun olarak sadece Clash Royale, Instagram WhatsApp falan girebiliyorum basit güzel bir telefon, şarjı akşama kadar idare ediyor S21FE'den daha kullanışlı benim için.

Sana gelecek olursam iPhone 13 Pro, 14 Pro, 15 Pro...

Pro modellerinden bütçene elverişli olanı seç, satın al. iPhone pişman etmez. Düşürsen bulursun, kırsan tamir edilir, kamerası harika ömrü uzun...

16k bütçe ile ikinci el alman gerekebilir.

Babamın telefonu bugün bozulmuş acil telefona ihtiyacımız var. Sahibinden Redmi Note 10 Pro 5500 liraya var ancak telefon 2021 telefonu ondan kafam takıldı ayrıca mantıklı ise bilene sizce fiyatı ne kadar olmalı temiz telefon. Sıfır alacak olursak maksimum bütçe 16k çift hat olması kesin gerekli. NFC vs. gerekli. Uzun süreli gitmesi çok önemli.

5e ındırırsenız fıyatı alınır bir de saglamsa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı