Uzun süre kulaklık kullanmaktan bir zarar gelir mi?

Önemli Biri

Centipat
Kulak üstü kulaklıklarda, saatlerce çıkarmadan; aylarca bu şekilde kullanıldığında bir sorun oluşur mu?

Denemiş, kullanmış olanların cevaplarını bekliyorum.

Kulağım çocukken kepçeydi, şimdi düzeldi. Pozitif etki :D

7-8 senedir kulak üstü kullanıyorum, son 3-4 aylık dönemde, kulaklığı fazla takınca baş dönmesi hissetmeye başladım. Bu yüzden video izlerken hoparlör kullanıp sadece oyunlarda kulaklığa geçerseniz daha iyi olur.

Kulağım çocukken kepçeydi, şimdi düzeldi. Pozitif etki :D

7-8 senedir kulak üstü kullanıyorum, son 3-4 aylık dönemde, kulaklığı fazla takınca baş dönmesi hissetmeye başladım. Bu yüzden video izlerken hoparlör kullanıp sadece oyunlarda kulaklığa geçerseniz daha iyi olur.
Anladığım kadarıyla baş dönmesi dışında bir sorun yaşamadınız. Peki kulaklığı günde kaç saat takıyorsunuz?

Birde biyolojik olarak kepçe kulağı 6 yaşından sonra ameliyatsız düzeltmenin mümkün olmadığını biliyorum. Bu konuda bir yanılgınız olabilir mi? 🤔

Anladığım kadarıyla baş dönmesi dışında bir sorun yaşamadınız. Peki kulaklığı günde kaç saat takıyorsunuz?

Birde biyolojik olarak kepçe kulağı 6 yaşından sonra ameliyatsız düzeltmenin mümkün olmadığını biliyorum. Bu konuda bir yanılgınız olabilir mi? 🤔
Çok geç yanıt verdiğim için kusura bakmayın öncelikle, eskiden kafamdan çıkarmazdım, 7-10 saat arası değişkenlik gösteriyordu. Şimdi maksimum günde 1-2 saat takıyorum.

Çok fena bir kepçe kulak değildim ya :D

Az miktarda vardı, belki hiçbir etki bile etmemiştir bana öyle gelmiştir.

Hocam şöyle diyeyim yaklaşık bir yıldır 1,5 saat okul yolunda 1,5 saat okul dönüş yolunda 2 saat spor salonunda eve geldiğinde 4 saat oyun oynarken kulak üstü kulaklık ile müzik dinledim. Bana bir şey olmadıysa size de bir şey olmaz.😀

Etkisi olur. Mesela kulaklığın üst kısmının denk geldiği yerdeki saçınızı içe doğru çökertir. Zaman içinde düzelir bir süre takmazsanız. Eğer çok sıkı takarsanız kafa yapınızıda etkileyebilir. Benim önerim bir tane de kulak içi kulaklık alın. Kulak üstü kulaklığı sadece oyunlarda kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı