Uzun süre kulaklık takmak kafa yapısını değiştirebilir mi?

Çizime kahkaha attım hocam, arkadaşların dediği gibi saç derisi öyle bir şekil almış olabilir ezildiği için ama. Kafa yamultmaz uzun süre taç veya toka takmışlığınız varsa ona benzetebilirsiniz

Hocam peki Rraenee'nin kafası neden böyle?

Kafatası yekpare değildir dostum. Birden fazla parçadan oluşur. Bu yüzden kafatası parçalarının birleştiği yerlerde böyle çukurlar vardır. Herkeste var bu çukurlar, korkulacak bir şey yok.

Hocam peki Rraenee'nin böyle?

Dosya Ekleri

• 1654026183324.png
    973,1 KB · Görüntüleme: 3.072
  • 1654026183324.png
    973,1 KB · Görüntüleme: 406
Kemiği değil de kafa derisi geçici olarak kulaklığın şeklini alıyor.

Geçici o zaman değil mi hocam? Bende de çok hafif var gibi umarım kalıcı değildir.

Hocam peki sizin düzelmedi mi?

Kulaklık Sadece Saç Yapısını Bozar Yeni Duş Almışsanız Ve Saçlarınızı Tam Kurutmadan Veya Tam Kurulamış'da Olabilir Farketmez Kulaklığı Taktığınızda Ve Belirli Bir Saat Kulaklıkla Video,Oyun,Müzik Vb. Şeyler Yaptığınızda Saç Yapınızı Bozar Ve Kafatasınız İçine Göçmüş Gibi Bir Görüntü Çıkar Eğer Bu Görüntünün Olmamasını İstiyorsanız Duş Aldıkta Sonra 2-3 Gün Kulaklık Takmayın Onun Yerine İdarelikten Kulak İçi Kulaklık Takın

Ölüyorum gülmekten hocam. Geçti mi bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…