Uzun süre kullanılacak gitar önerisi

ege bartu

Decapat
Selam dostlar, bir şey danışmak istiyorum. Artık uzun süre kullanabileceğim bir gitar almak istiyorum fakat çok tür çok manyetik ve çok ayrıntısı var. Gitar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Amacım Glam ve Normal Metal-Rock karışımı çalmak fakat bazen de Queen (En çok Queen istiyorum) gibi Arctic Monkeys belki Nirvana gibi grupları çalmak istiyorum. Bu türleri çalmam için hangi manyetiği ya da manyetikleri önerirsiniz? Gitar da önerebilirsiniz daha çok yardımcı olur fiyat bazım 8000'i geçmeyecek şekilde 2. el sitelerinden de önerebilirseniz daha iyi olur. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Gerekli tonlamayı yaptıktan sonra Strat ile metal, HH bir gitarla blues'ün kralını çalmak bile mümkündür. Önemli olan Amfidir burada.
Örnek olarak şu videoyu izlerseniz anlarsınız demek istediğimi..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana kalırsa asıl takılmamız gereken nokta başlangıçta manyetikten çok köprü seçiminde. Eğer üst düzey çalmıyorsanız Floyd Rose köprü kullanmayın. Sabit veya Tremolo köprüden vazgeçmeyin.

Schecter C6-Plus
schecter omen extreme 6
Esp-Ltd EC-256
Fender Squier Classic Vibe 50's - 60's - 70's
Epiphone Les Paul Standard
Epiphone Les Paul Classic
Epiphone SG Pro
Kore yapım Squier
İbanez RG421EX

Gibi modeller sizi epey götürecek modellerdir. Yazmadığım Yamaha veya Ibanez'in diğer RG serileri de alınmaz değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı