Uzun süre kullanılmayan motor alınır mı?

Batu3389

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, ben Yamaha R25 almayı düşünüyorum bir tane motor buldum km düşük fakat motor birkaç yıl kullanılmamış sahibinin dediğine göre. Uzun süre kullanılmayan motor alınır mı? Fikirleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır fakat anlayan bir ustaya göstermek lazım. Öyle motora benzin koy, anahtarı çevir bas gaza gitmez, deponun içine bakmak gerek. Akü kısa sürelik de olsa şarj gerek. Motorun içindeki yağ boşaltıp yeni yağ konması vites geçişlerde daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam motoru servise mi ustaya mı göstermeliyim,bulunduğum ilin dışında motor.sahibinin götüreceği ustaya yada servise güvenebilirmiyim fikriniz nedir

Hocam motoru servise mi ustaya mı göstermeliyim, bulunduğum ilin dışında motor. Sahibinin götüreceği ustaya ya da servise güvenebilir miyim fikriniz nedir?

Exper yaptıracaksan kendin o ilde usta araştır önceden konuş öyle git göster. Hem ustadan kazık yeme hem satıcıdan. Ayrıca alınır ama yine de baktır.

Hocam motoru servise mi ustaya mı göstermeliyim,bulunduğum ilin dışında motor.sahibinin götüreceği ustaya yada servise güvenebilirmiyim fikriniz nedir
Exper için Yamaha yetkili servisine gidin. Yatan motorda ilk olarak yağ değişecek, benzin değişse iyi olur. Onun dışında motorda sıkıntı olacağını sanmam.

dediğin gibi exper yaptır yağını değiştir benzin filtresini değiştir 10 numara 5 yıldız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…