Uzun süredir aradığım kayıp Minecraft doku paketi

funkyEXE

Centipat
Daha fazla  
Tahminlerime göre "Faithful" adlı ünlü Pack'in üzerinde editlenen bir PvP packi. Geçmişime, her türlü klip ve fotoğrafa baktım fakat hâlâ bulamadım. Bilen varsa ismini yazabilir mi? Yazı tipini de birden fazla font sitesin de aradım fakat yine bulamadım.

Base Profile Screenshot 2020.11.21 - 13.18.27.32.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de kullanıyordum bunu, bayağı eski bir texture pack. Konuyu gördüm ve yaklaşık 15-20 dakika aradım ama herhangi bir sonuca ulaşamadım. Hatırladığım kadarıyla default halinin sadece kılıçları değiştirilmiş versiyonu bu, ve ufak tefek değişiklikler vardı ama olmayabilir de. Sanırsam Türk bir YouTuber kullanıyordu.

Amazing faithful HD'nin editlenmiş versiyonu da hangi editi olduğunu bulamadım maalesef. Çok çok eski bir pack. YouTuber'ların 5-6 sene önce paylaştığı texture pack folderların da olabilir belki.
Bu bilgileri bilmiyordum. Ben packi 2-3 yıl öncesi kaynaklarda arıyordum. Youtube videolarına baktığımda en benzeyen fakat hâlâ tam olmayan pack: Reckless Faithful. Özellikle aradığımız packin yazı fontu çok farklı bir font.

Bu pack üstünde çalıştığımı hatırlıyorum. Kılıçları falan tekrar çizmiştim. Çok zaman geçti ismini hatırlayamadım kusura bakma.

Texture pack hazırlayan biri olarak, yapımcılar veya editörler imzalarını veya herhangi bir baskıyı falan nerelere koyarlar?

Arkadaşlar belki işimiz kolaylaşır diye bir klibi atıcam. Ben bir şey bulamadım ama belki bir ipucu bulursunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Texture pack hazırlayan biri olarak, yapımcılar veya editörler imzalarını veya herhangi bir baskıyı falan nerelere koyarlar?
Genelde envantere ekliyorlar isimlerini. Başka ekledikleri yer hatırlamıyorum, herhangi bir yerinden çıkabilir ismi eğer envanterde değilse.

O elmas kılıcın altındaki kısımda bir bozulma var, oradan hatırlıyorum aslında ama çıkartamadım tam. Bir YouTuber paylaşmıştı bunu dediğim gibi.

Genelde envantere ekliyorlar isimlerini. Başka ekledikleri yer hatırlamıyorum, herhangi bir yerinden çıkabilir ismi eğer envanterde değilse.

O elmas kılıcın altındaki kısımda bir bozulma var, oradan hatırlıyorum aslında ama çıkartamadım tam. Bir YouTuber paylaşmıştı bunu dediğim gibi.
Türk veya yabancı mı olduğunu,hangi oyun üzerinde olduğunu,videonun ne zaman yayınlandığını hatırlayabilirseniz çok güzel olur. Eğer ki yapabilirseniz youtube geçmişiniz de araşatırırsanız güzel olur,teşekkürler.

Son düzenleme:
Türk veya yabancı mı olduğunu,hangi oyun üzerinde olduğunu,videonun ne zaman yayınlandığını hatırlayabilirseniz çok güzel olur. Eğer ki yapabilirseniz youtube geçmişiniz de araşatırırsanız güzel olur,teşekkürler.
Konuya yazdığım ilk mesajımda belirtmiştim aslında, "Türk bir YouTuber" şeklinde. Video çok yüksek ihtimalle 2015-2016 belki 2017 tarihinde atılmıştı, ki o doku paketi olarak değil de sürekli olarak kullandığı paketi paylaşmıştı. O da bu idi. Yanlış hatırlıyor olabilirim, karıştırıyor da olabilirim ama sanırım böyleydi. Kılıçtan hatırlamaya çalışıyorum ama tek hatırlayabildiğim şey de kılıç :D

Aa bu şey yahu huahwi 64X. ama emin değilim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı