Uzun süredir aradığım kayıp Minecraft doku paketi

Aa bu şey yahu huahwi 64X. ama emin değilim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tüm kılıçlar aynı şekilde tasarlanmış, bu Türk birisinin doku paketiydi. Huahwi ya da diğer YouTuberların kılıçları tamamen düzgün bir şekilde tasarlanmıştı, bu doku paketinde kılıcın altı tamamen dümdüz, tahta falan yok.

Bu bilgileri bilmiyordum. Ben packi 2-3 yıl öncesi kaynaklarda arıyordum. YouTube videolarına baktığımda en benzeyen fakat hâlâ tam olmayan pack: Reckless faithful. Özellikle aradığımız packin yazı fontu çok farklı bir font.

Texture pack hazırlayan biri olarak, yapımcılar veya editörler imzalarını veya herhangi bir baskıyı falan nerelere koyarlar?

Arkadaşlar belki işimiz kolaylaşır diye bir klibi atacağım. Ben bir şey bulamadım ama belki bir ipucu bulursunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Envantere de koyulabilir ama çoğu kişi packin resmine veya açıklamasına imzasını atar. (ör. Huahwi 64X pack). Kılıç 1.8 oynandığı için öyle gözüküyor. İsmini bulmamız çok zor, üzgünüm.

Tüm kılıçlar aynı şekilde tasarlanmış, bu Türk birisinin doku paketiydi. Huahwi ya da diğer YouTuber'ların kılıçları tamamen düzgün bir şekilde tasarlanmıştı, bu doku paketinde kılıcın altı tamamen dümdüz, tahta falan yok.

Huahwi'nin packi çok eskiden beri var aslında. Kılıçlar yaylar vs. değişerek günümüze kadar geldi. Hatta çoğu Türk YouTuber bu pack sayesinde kendi packini oluşturdu. (ör. Ismetrg v4). Buraya aklımda kalan Türkleri sayayım belki isimden packi yakalarsınız. ısmetrg, gereksiz, ozanberkil, endertas, ahmetaga, ıpsychostrike, ahmetpvp, mralpertu, chessboy_99, kutaypvp, maniacnitro, gökselkırca, xsynapse, puffybears, xreadytodie, semihwinner, redlebullemre, xcharter. Bunlardan birinin değil büyük ihtimal ama belki işe yarar diye yazayım dedim.

Huahwi'nin packi çok eskiden beri var aslında. Kılıçlar yaylar vs. değişerek günümüze kadar geldi. Hatta çoğu Türk YouTuber bu pack sayesinde kendi packini oluşturdu. (ör. Ismetrg v4). Buraya aklımda kalan Türkleri sayayım belki isimden packi yakalarsınız. ısmetrg, gereksiz, ozanberkil, endertas, ahmetaga, ıpsychostrike, ahmetpvp, mralpertu, chessboy_99, kutaypvp, maniacnitro, gökselkırca, xsynapse, puffybears, xreadytodie, semihwinner, redlebullemre, xcharter. Bunlardan birinin değil büyük ihtimal ama belki işe yarar diye yazayım dedim.
Ahmet Aga ve IsmetRG, ikisinden birisinin olabilir bu. Onların değilse de ben bu doku paketini Türk birisinde gördüğüme eminim.

Ahmet Aga ve IsmetRG, ikisinden birisinin olabilir bu. Onların değilse de ben bu doku paketini Türk birisinde gördüğüme eminim.
IsmetRG'nin olmadığına eminim.
2 tane problemimiz var.Ahmet aganın videoları yok,ismetin çok videosu var. Tek tek incelemiz gerekicek.
AhmetAga'nın olma olasılığı da düşük. Onun kullandığı packler çok farklıydı.
Ahmet aga kanalı sattı ozilo news kanalın yeni adı eski videolarına bak bulursun.
Onun değil büyük ihtimal.

Aklıma bir fikir geldi. Pack faithful ve kılıçlar düz renkli. Belki bir kanal bunu İngilizce veya Türkçe başlıkla paylaşmıştır. Bulursam atacağım.

Bu çok benzer geldi.

Son düzenleme:
IsmetRG'nin olmadığına eminim.

AhmetAga'nın olma olasılığı da düşük. Onun kullandığı packler çok farklıydı.

Onun değil büyük ihtimal.

Aklıma bir fikir geldi. Pack faithful ve kılıçlar düz renkli. Belki bir kanal bunu İngilizce veya Türkçe başlıkla paylaşmıştır. Bulursam atacağım.

Bu çok benzer geldi.

Açıkçası alakası bile yok,faithful ve default bir packin karışımı gibi. Ya gerçekten inanılmaz, internetten herhangi bir şey tamamen silinemez. Bir çok kişiniz bildiği veya bildiğini sandığı bir şey nasıl yok olabilir aklım almıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı