E emrihan123 Kilopat Katılım 20 Ekim 2016 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2019 #1 Merhaba arkadaşlar ben bayadır mavi ekran hatasını alıyorum. Buraya Minidump dosylarını RAR'layıp atsam baksanız olur mu acaba? minidump.rar adlı dosyanın kopyası drive.google.com Burada RAR dosyası var. Lütfen sorun tam olarak ne bakıp yazarsanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar ben bayadır mavi ekran hatasını alıyorum. Buraya Minidump dosylarını RAR'layıp atsam baksanız olur mu acaba? minidump.rar adlı dosyanın kopyası drive.google.com Burada RAR dosyası var. Lütfen sorun tam olarak ne bakıp yazarsanız sevinirim.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2019 #11 emrihan123 dedi: Bir sonraki ay garantisi bitiyor çok teşekkürler garantiye götüreceğim olmassa indirimleri bekleyip RAM'ı alıcam. Teşekkür ederim yardım ettiğin için. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar da overclock açık mıydı? Artı 0 Eksi
emrihan123 dedi: Bir sonraki ay garantisi bitiyor çok teşekkürler garantiye götüreceğim olmassa indirimleri bekleyip RAM'ı alıcam. Teşekkür ederim yardım ettiğin için. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar da overclock açık mıydı?
KS KS E emrihan123 Kilopat Katılım 20 Ekim 2016 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #12 MayCrasH dedi: Tahmin ettiğim gibi bellek arızası garantisi varsa gönderin yoksa yenilerini alın. Genişletmek için tıkla... Sizce direkt kasayı mı götüreyim yoksa RAM'i çıkarıp mı götüreyim? Vatan'dan almıştım sistemi. MayCrasH dedi: Bilgisayar da overclock açık mıydı? Genişletmek için tıkla... Bir kişi bende bu sorun olurken memory try it seçeğini kademe kademe düşür demişti öyle yapıyordum bir faydasını görmedim. Artı 0 Eksi
MayCrasH dedi: Tahmin ettiğim gibi bellek arızası garantisi varsa gönderin yoksa yenilerini alın. Genişletmek için tıkla... Sizce direkt kasayı mı götüreyim yoksa RAM'i çıkarıp mı götüreyim? Vatan'dan almıştım sistemi. MayCrasH dedi: Bilgisayar da overclock açık mıydı? Genişletmek için tıkla... Bir kişi bende bu sorun olurken memory try it seçeğini kademe kademe düşür demişti öyle yapıyordum bir faydasını görmedim.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #13 emrihan123 dedi: Sizce direkt kasayı mı götüreyim yoksa RAM'i çıkarıp mı götüreyim? Vatan'dan almıştım sistemi. Bir kişi bende bu sorun olurken memory try it seçeğini kademe kademe düşür demişti öyle yapıyordum bir faydasını görmedim. Genişletmek için tıkla... Anladım siz direk sistemini götürün. Artı 0 Eksi
emrihan123 dedi: Sizce direkt kasayı mı götüreyim yoksa RAM'i çıkarıp mı götüreyim? Vatan'dan almıştım sistemi. Bir kişi bende bu sorun olurken memory try it seçeğini kademe kademe düşür demişti öyle yapıyordum bir faydasını görmedim. Genişletmek için tıkla... Anladım siz direk sistemini götürün.
KS KS E emrihan123 Kilopat Katılım 20 Ekim 2016 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2019 #14 MayCrasH dedi: Anladım siz direk sistemini götürün. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi