Uzun süreli arkadaş arıyorum

ForYou_SS

Hectopat
Daha fazla  
Sohbet edebileceğim, derdimi açabileceğim ve oyun oynayabileceğim bir arkadaş grubum olursa şahane olur Discord'dan falan konuşuruz.
16 yaşındayım Valorant, Rainbow, CS:GO vs. gibi çok oyunu oynuyorum okul varken cuma akşamı ve hafta sonları müsait olabiliyorum.
Eskiden konuştuğum herkes üniversite sınavlarına hazırlandığı için bu aralar bayağı yalnızım konuştuğum diğer birkaç kişi ile de zevklerimiz uyuşmuyor ve pek vakit geçiremiyoruz.

Yani ne bileyim herkesin hayatında uzun yıllarca konuştuğu kardeşi gibi olan arkadaşları vardır ama maalesef benim olmadı şu zamana kadar.
Ailemden başka konuşabileceğim birilerin olması beni gerçekten çok mutlu eder.

Bunun için biraz yanlış bir forum. Kendi okul çevrende yapamıyorsan Online oyun tabanlı forum ortamlarında ve oraların Discord sunucularında daha rahat yaparsın. Bunun için öncelikle düzenli bir Online oyun oynaman lazım. Ondan sonrası gelecek ama böyle arkadaşlıklarda çok kalıcı olmaz.

Okulda arkadaşlarım var ama eve gelince PC den oyun oynayacak arkadaşım yok. Giriyorum Valoranta teammate aramaktan oyun oynayamıyorum tek başına hiç sarmıyor. Sunucuların oyuncu arama bölümüne yazıyorum gelen kişiler ya küfürbaz ya da biraz küçük yaşlı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı