Uzun vadede kullanmak için tablet önerisi

Hocam sana zahmet olacak ama Bluetooth klavye linki atar mısın?

Asla gidip Apple'ın klavyeli kılıfına o parayı vermeyin tableti kaç inc alacaksınız bilmiyorum ama aşırı hantal oluyor tablet onun yerine daha ucuz gayet kaliteli klavyeli kılıflar bulabilirsiniz ya da hocamın da dediği gibi çok daha uyguna bir kablosuz klavye alırsınız.

Tab S9 Plus kullanıcısı olarak tavsiye ederim hiç bir eksiğini hissetmedim çok güzel bir cihaz ben tamamen fantezi olarak nitelendirebilirsem iPad Pro M4 çıktığından beri o tarafa geçip iPad deneyimi de elde etmek istiyorum yoksa gayet yeterli her iki cihazda kullanıcı gözüyle eksik hissetireceğini sanmıyorum.

Hocam sana zahmet olacak ama Bluetooth klavye linki atar mısın?
Hocam en basit örnek olarak attım bunu. Klavye için yine ek olarak başka bir konuda destek oluruz ancak bu fiyat bandında çok kaliteli ve hafif tabletler var. Apple'ın kendi klavyesi tableti neredeyse laptop kadar ağır yapıyor.

Anladım hocam sağ olun en iyisi bunları internetten almak yerine görüp almak lazım. Hocalarım sizce fiyatlar düşer mi?

Anladım hocam sağ olun en iyisi bunları internetten almak yerine görüp almak lazım. Hocalarım sizce fiyatlar düşer mi?
Düşmez. En iyi ihtimalle 3 liradan 5 yapar sonra indirim diye 2.9'a satarlar. Siz iki tableti de deneyin gözünüzle görün beğendiğinizi alın hocam. İkiside çok kaliteli cihazlar, ihtiyaçlarınızı karşılar.

Bende Logitech K380 + M350 ile kullanıyorum tavsiye ederim.

Düşmez. En iyi ihtimalle 3 liradan 5 yapar sonra indirim diye 2.9'a satarlar. Siz iki tableti de deneyin gözünüzle görün beğendiğinizi alın hocam. İkisi de sizin ihtiyaçlarınızı karşılar.

Fiyat hakkında yorum yapmıyorum daha sonra insanların hakkında girmemek için.

Yazan tüm hocalarıma teşekkür ederim iyi akşamlar.

Klavye ve mouse için @Smmmhunter hocam yardımcı olacaktır. Nokta atışı tavsiye alabilirsin hocam, açtığın konuda etiketle o geridönüş yapar.

Çok sağ olun hocam.

@Smmmhunter hocam konu hakkında yardım eder misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…