Boyut olarak bahsediyorum. Çok büyük.Hocam ağırlık olarak diyorsan aralarında çok fark yok.Boyut olarak sıkıntı ama hocam sonuçta S10 ultra alıyorsun o halledilir.
Boyut olarak bahsediyorum. Çok büyük.Hocam ağırlık olarak diyorsan aralarında çok fark yok.Boyut olarak sıkıntı ama hocam sonuçta S10 ultra alıyorsun o halledilir.
O değilde S10 Ultra o paraya değermiydi bilemedim. M4 İPad varken...2020'de İtopya'ya 6K'ya 1650'li PC almaya gittik. 17,5K'ya 2080S'li PC alıp çıktık.
O değil S10 Ultra o paraya değer miydi bilemedim. M4 iPad varken...
Boyut olarak bahsediyorum. Çok büyük.
Valla hocam çok büyük tablet aman dikkat edin çantanın içinde falan bükülmesin. Ek olarak o paraya M4 çipi varken MediaTek almak, bilemiyorum aslında alınamaz da değil ama tablet aleminin en zirvesinde M4 İPad Pro vardır onu diyebilirim sadece. Tabi parası da öyleydi taa ki S10 Ultra tanıtılana kadar. Hemde gerek M4 olsun gerek Dimentsy 9300 olsun, çok güçlü çipler. Bu tür tabletleri alsanız bile 20 liralık tabletten aldığınız kadar verim alırsınız çünkü size sunduğu şeyleri kullanmazsınız. Örneğin M4 çipi muazzam bir güç sunar, render atarsın veya 3D modelleme yaparsın gibi. O yüzden fazla bir harcama olmuş S9 Plus'tan fazla verim almayacaksınız S10'dan.Hocam yetkili birisine sordum eğer iPhone kullanmıyorsun Samsung al dedi çünkü senkronizasyon yaşayabilirsin dedi. Benim de telefon saat televizyon her şeyim Samsung olduğu için Samsung daha mantıklı geldi.
Vallahi hocam çok büyük tablet aman dikkat edin çantanın içinde falan bükülmesin. Ek olarak o paraya M4 çipi varken MediaTek almak, bilemiyorum aslında alınamaz da değil ama tablet aleminin en zirvesinde M4 iPad Pro vardır onu diyebilirim sadece. Tabii parası da öyleydi ta ki S10 Ultra tanıtılana kadar. Hem de gerek M4 olsun gerek dimentsy 9300 olsun, çok güçlü çipler. Bu tür tabletleri alsanız bile 20 liralık tabletten aldığınız kadar verim alırsınız çünkü size sunduğu şeyleri kullanmazsınız. Örneğin M4 çipi muazzam bir güç sunar, render atarsın veya 3D modelleme yaparsın gibi. O yüzden fazla bir harcama olmuş S9 Plus'tan fazla verim almayacaksınız S10'dan.
Napacan orijinal klavyeyi falan hocam. 1000 liraya falan kaliteli klavyelerde var. Neyse hocam ne diyelim hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullan.Hocam evet doğru diyorsun ama şöyle düşünün iPad Pro 256 GB + kalem + klavye 66k ben S10 ultrayı (şu an kampanya var) 1 TB + kalem+ klavye 56k ya aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.