Uzun vadede kullanmak için tablet önerisi

Yazan tüm hocalarıma teşekkür ederim iyi akşamlar.

Çok sağ olun hocam.

@Smmmhunter hocam konu hakkında yardım eder misin?
Amazon'da fiyatı uygun ve yeterli.

Mouse olarakta bunu öneririm.

Hocam mouse ve klavye aynı anda tablete bağlanabiliyor mu? Ayrıca bu mouse ve klavyeyi kendi bilgisayarımda kullanabilir miyim?

Hocam mouse ve klavye aynı anda tablete bağlanabiliyor mu? Ayrıca bu mouse ve klavyeyi kendi bilgisayarımda kullanabilir miyim?
Evet aynı anda bağlanıyor. Ben Tab S9 Plus'ı Pebble Keys 2 ve ROG Gladius III Aimpoint ile kullanıyorum. Sorun yaşamıyorum. İstediğinizde tabletin BT'sini kapamadan bilgisayara geçebilirsiniz. Klavyenin üzerinde hızlı geçiş butonları mevcut.

Sağ olun hocam madem S9 Plus kullanıyorsunuz bir sorum olacak S9 mu iPad M.2 mi?

Sağ olun hocam madem S9 Plus kullanıyorsunuz bir sorum olacak S9 mu iPad M.2 mi?
Ben Samsung ekosistemindeyim ve derslerin haricinde bolca dizi film izliyorum. Tabletimin AMOLED olmasından çok memnunum. Bence çok büyük bir artı. Ben her zaman iPhone'unuz varsa minimum iPad Air alın derim. Yoksa Tab S9 Plus alın.

Hocam benim de her şeyim Samsung hocam kalemler arasında fark var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…