baybezelye Megapat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #11 YAVUZKAGAN dedi: Bilek desteği sayılmaz. Sadece klavyenin daha sağlam durmasını sağlıyor.(altında 3 tane silikon + 2 ayak var zaten hiç kaymıyor.) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama bilek desteği benin için önemli bir unsur hocam. Yine de sağ olun.
YAVUZKAGAN dedi: Bilek desteği sayılmaz. Sadece klavyenin daha sağlam durmasını sağlıyor.(altında 3 tane silikon + 2 ayak var zaten hiç kaymıyor.) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ama bilek desteği benin için önemli bir unsur hocam. Yine de sağ olun.
shockedblackguy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.026 Makaleler 2 Çözümler 6 24 Nisan 2023 #12 Hot Swap klavyeler, bozulduğunda switch değişimi ile yeni klavye almanız gerekmez. İstediğiniz gibi de custom işlemleri yapabilirsiniz. Tam boyutta olanlar da mevcut.
Hot Swap klavyeler, bozulduğunda switch değişimi ile yeni klavye almanız gerekmez. İstediğiniz gibi de custom işlemleri yapabilirsiniz. Tam boyutta olanlar da mevcut.
temmuzz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 5.652 Makaleler 2 Çözümler 12 24 Nisan 2023 #13 baybezelye dedi: Teşekkür ederim hocam, özellikle bilek desteği çok hoşuma gitti, ancak fark ettim ki numpadi yokmuş. Tam bir klavye arıyordum, yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... NUM Pad yok ama 610 lira geri ödeme ile 1390 liraya geliyor. İyi fiyat.
baybezelye dedi: Teşekkür ederim hocam, özellikle bilek desteği çok hoşuma gitti, ancak fark ettim ki numpadi yokmuş. Tam bir klavye arıyordum, yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... NUM Pad yok ama 610 lira geri ödeme ile 1390 liraya geliyor. İyi fiyat.
YAVUZKAGAN Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 969 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #14 baybezelye dedi: Teşekkür ederim ama bilek desteği benin için önemli bir unsur hocam. Yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... MSI Vigor WR01 Wrist Rest Antibakteriyel Bilek Desteği - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com İsterseniz orijinal bilek destği de mevcut.
baybezelye dedi: Teşekkür ederim ama bilek desteği benin için önemli bir unsur hocam. Yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... MSI Vigor WR01 Wrist Rest Antibakteriyel Bilek Desteği - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com İsterseniz orijinal bilek destği de mevcut.