Herkese selam,
Bilgisayarımda yaklaşık 4 aydır aynı şekilde mavi ekran hataları almaktayım.
Yeni RAM ve yeni ekran kartı aldığım halde mavi ekran hataları devam etmekte.
Minidump dosyası ektedir. 122823-10140-01.rar
Bozuk olabilecek olarak değişmeyen parça SSD, işlemci, anakart veya PSU kalmıştır.
Bilgisayarda herhangi bir yük olmadan hata alıyorum. Birden fazla kez format attım ama durum hala aynıdır. Windows 11 ile alakalı olabilir mi TPM güvenlik yüzünden? Bazen Valorant gibi oyunlardan sonra direkt olarak hiç hata vermeden sistem güç keserek kendini resetliyor bozuk olan bir parça mevcut ama anlam veremedim. Genelde mavi ekran hatalarımın hepsinde ntoskrnl.exe kaynaklı.
Merhaba, Benim sorunum bilgisayarım sürekli mavi ekran veriyor oyun oynadığım zamanlar 20 30 dakika da bir oynamadığım zamanlarda 1 2 saatte bir mavi ekran hatası alıyorum. Ram testi yaptım bir sıkıntı çıkmadı. Disk testi yaptım ondada sorun çıkmadı. Sistemime yeni işlemci aldım Ryzen5 4650g...
ntoskrnl.exe hatası alıyorum sık sık. DDU ile grafik kartıma temiz kurulum yaptım. Komut isteminden scannow komutlarını kullandım. Checkdisk komutlarını kullandım. RAM'den şüphelenip sıfır RAM aldım. SSD'den şüphelendim ve söküp her şeyi sıfırdan HDD'ye kurdum fakat aynı hatayı alıyorum...
RAM'ler BIOS sıfırladıktan sonra otomatik aynı 2133 hızına düşüyor. Manuel olarak tam ayarlamayı bilmediğimden 32.00 ile 3200MHz seçmekten başka nasıl bir ayar yapabilirim bilmiyorum.
RAM'lerin bilgileride ilettiğim şekildedir.