Uzy filament nasıldır?

Cores

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben bu hobiye çok yeni biriyim ve yaşadığım problem hakkında size soru sormak istiyorum ben başlangıç olarak X1C yazıcısını aldım biliyorum başlangıç için yüksek ama benim amacım hem normal hem de mühendislik filementlerini basmak. Ben bu yazcıyı alırken yanında biri turuncu diğeri siyah olacak şekilde 2 makara uzy filement aldım ilk günler sıkıntı yoktu ama 3. gün yapışmamaya başladı bende ilk olarak tablayı yıkamayı denedim ama sonuç alamadım. Sonrasında çeşitli ayarlar denedim ama gene yapışmadı ama kendi filementi ve esun kullandığım zaman sıkıntı çıkmıyordu ben de tabla yapıştırıcısı almaya gittim ve oradaki abiye yaşadıklarımı anlattım o ise bana Uzy'nin kullanılmayacak kadar kötü olduğunu makinenin ayarlarını değiştirmemem gerektiğini, sadece esun ve polymaker kullanmam gerektiğini söyledi. Hatta eğer mümkünse çöpe at bile dedi. Sizce bu marka bu kadar kötü mü gerçekten çöpe atmalı mıyım?

2 paket vakumlu poşette UZY filament geçti elime. Ben böyle dandik bir filament hayatımda kullanmadım. 5 tane Bambu X1C makinem var bir tanesinden bile başından sonuna düzgün baskı alamadım. Ya nozzle tıkıyor, ya çaptan dolayı extruder tıkıyor. İkisini de çöpe attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 paket vakumlu poşette uzy filament geçti elime. Ben böyle dandik bir filament hayatımda kullanmadım. 5 tane bambu X1C makinem var bir tanesinden bile başından sonuna düzgün baskı alamadım. Ya nozzle tıkıyor, ya çaptan dolayı extruder tıkıyor. İkisini de çöpe attım.

Cevabınız için çok teşekkür ederim bende geçen günlerde atmıştım zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı